Anne Veski: skandaalid minuga kaasas ei käi

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veski
Anne Veski Foto: SCANPIX

Laulja Anne Veski (56) rääkis ajakirjale Naised, et tema sai omal ajal kuulsaks ikka tänu oma tööle - tegi, laulis ja nägi vaeva, mitte ei püüdnud tähelepanu skandaalidega, nagu seda tänapäeval tehakse. 

«Ega see, kui sa ühes saates ringi kepsutad ja ennast näitad, sind veel mingiks kuulsuseks tee. Paari nädala pärast ja lausa päeva pärast oled sa kadunud ja keegi ei meenuta sind. Oled möödanik ja kõik. Ajakirjandus võib sind suureks puhuda, aga tegelikult on asjalood nii, et staaridest pole siinkohal haisugi,» avaldas Anne arvamust tänapäeva staaride kohta.

Naise arvates on Eesti põhiline puudus, et meil on liiga vähe inimesi, kellest rääkida, ja seetõttu hakatakse treima «libastaarikesi». Siiski on tähelepanu keskpunkti sattumine laulja hinnangul inimeste vaba tahe - kedagi ei saa sundida esikaanel poseerima või midagi ütlema.

Anne ise pole end kunagi ise kusagile surunud ning skandaalid temaga kaasas ei käi. «Kui keegi arvab, et siin pole midagi olnud, mis skandaaliväärtuslik on, siis selles suhtes eksib ta rängalt, aga mina lahendan omad asjad ikka nende inimeste vahel, kes sellega seotud on,» kinnitas ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles