Modellide ilusaladusi

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Doutzen Kroes
Doutzen Kroes Foto: SCANPIX

Kuus Victoria’s Secretsi modellid rääkisid portaalile fashionmodeldirectory.com, millised on nende parimad ilunipid.

Alessandra Ambrosio ütles, et tema peseb igal juhul alati enne magamaminekut meigi maha. «Kookospiima vees on väga palju mineraale. See kustutab janu ja on tõeliselt maitsev, see on hämmastav,» nentis ta.

Lily Aldridge pidas oluliseks magada vähemalt seitse või kaheksa tundi. Samuti rääkis ta hea lõhnaõli olulisusest, sest hästi lõhnamine teeb tema sõnul õnnelikuks. «Mulle meeldib vanilje ja lohutavad lõhnad, mis on värsked, aga mitte liiga vänged.»

«Minu ilusaladusteks on murakad ja mustikad, mis sisaldavad rikkalikult antioksüdante ja vähendavad rasvu,» avaldas Adriana Lima. Adriana kinnitas ka, et talle on väga oluline regulaarne treening, mis on väga intensiivne. «Oluline ei olegi trennile kulutatud aeg, vaid intensiivsus,» selgitas ta. «Ma hüppan hüppenööriga, poksin ja tõstan raskusi. Kui ma ei liiguta end, siis tüdinen kergesti.»

Miranda Kerr tunnistas, et enne moešõusid ta vahatab, raseerib ja eemaldab karvu lisaks veel ka laserepilatsiooniga. «Siis ma olen valmis,» ütles ta. Veel lisas ta, et oskus head nalja teha on väga seksikas.

Rosie Huntington-Whiteley sõnul on oluline käia aeg-ajalt kosmeetiku juures näohoolduses ning tähtis on ka sobiv soeng.

«Minul on spreipäevitus ja lisaks kasutame me õigetes kohtades glitterit ja läiget, et hea välja näha,» rääkis Doutzen Kroes. «Ripsmete koolutamine on väga tähtis, see annab nii palju juurde,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles