Viis märki, et mees võib voodis hea olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kohtasid toredat meest ja teie suhe on jõudnud sinnamaani, et sooviksid teda lähemalt tundma õppida. Hea seks ei olene pelgalt tehnilistest oskustest - kui keskendutakse ainult sellele, siis jahtub kirg kiiresti.

Tahad olla kindel, et hea seks selle mehega jääb püsima ja temast saab unustamatu partner, kes arvestab su vajadusi ja on valmis sind rahuldama?

On märke, mille järgi võid eeldada, et su väljavalitu on ka voodis hea, kirjutab GalTime.

1. Ta on härrasmees

Nii armastuses kui seksis loevad pisiasjad. Kas ta avab sulle ukse; tõmbab su tooli laua alt välja; helistab, et uurida, kuidas su päev on möödunud; ei unusta su suurt projekti tööl? Kõik need märgid viitavad sellele, et ta mõtleb su peale. Kui ta on igal pool mujal tähelepanelik, on ta seda ka magamistoas.

2. Ta oskab sind puudutada

Mehed, kes on vaid seksi peal väljas, jätavad puudutamise vaid üheks eesmärgiks. Hea armatseja hindab sensuaalsust ka mujal kui magamistoas. Kui ta paitab su käeselga, asetab käe õrnalt su seljale või soovib jalutades käest kinni hoida, on see heaks märgiks.

3. Ta ei ole egoist

Mõni mees keskendub vaid iseendale. Ta räägib ainult sellest, mis tal vahepeal juhtus; tahab näha vaid selliseid filme, mis talle meeldivad ja süüa ainult oma lemmikrestoranis. Kas mõistad, kuhu see viib? Mees, kes uurib esiteks, kuidas sinul läks ja eelistab sellist toitu, mis sulle meeldib, seab su rahulolu ka voodis esikohale.

4. Ta ei kiirusta

Mehed, kes ei ole tegelikult huvitatud sinust endast ja tahavad vaid voodirõõme nautida, üritavad üsna kiiresti suhet teatud suunas juhtida. Mees, kes su väärtust hindab, on nõus pisut kannatama. Ta on nõus suhtesse oma aega panustama, sest tal on plaanis jääda.

5. Tunned end temaga kaunina

Seks on meeliülendav siis, kui suudad olla täiesti vaba ja olukorda nautida. See tuleb siis, kui oled kindel, et ta hindab sind – ta teeb komplimente ja räägib sellest, mis talle sinu juures meeldib. Isegi see, kuidas ta sind vaatab, näitab, et ta peab sind väga seksikaks, arukaks ja ilusaks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles