Võida pääse MAX & Co. stiilimuutusele!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MAX & Co.

Kevad on täies hoos ja poed täis imeilusaid värvikirevaid rõivaid, kuid sa ei oska endale midagi sobivat välja valida? Saada meile värske kevadine pilt endast ja võid võita MAX & Co. stiilimuutuse, kus appi tuleb professionaalne stilist!

Loosimises osalemiseks pead:

1. Registreeruma Max & Co. kliendiks ja uudiskirja saajaks. Registreeru SIIN
2. Saatma Naine24 toimetusele värske kevadise foto endast, teemaks «Minu kevadine look». Pilte ootame kuni 3. maini aadressile naine@postimees.ee. Ära unusta lisamast ka oma kontaktandmeid!

Juba järgmisel reedel, 4. mail loosime kõikide osalejate vahel välja 10 õnnelikku, kes pääsevad 8. mail MAX & Co. stiilimuutusele, kus rõivafirma stilist aitab välja valida Max & Co kevadsuvisest kollektsioonist just sulle sobivad komplektid. Palju häid nõuandeid uutest kevadsuvistest trendidest ning nippe stiilselt riietumiseks!

Lisaks saavad kõik võitjad kingituseks suvised kõrvarõngad ja võimaluse soetada meelepärased rõivakomplektid 15% soodsamalt.

NB! Stiilimuutusel osalejaid pildistatakse ja pildid avaldatakse Naine24's. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles