Viis nõuannet, kuidas isudele vastu panna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõni päev on isu eriti suur ja dieedist kinnipidamine tundub ületamatult raske. Mida rohkem sa söögile mõtled, seda hullemaks kiusatus läheb.

Portaalis allwomenstalk.com nimetati viis nippi, millest võib isudele vastupanemiseks abi saada.

Tee midagi muud!

Kui vaatad oma lemmikseriaali, ära istu reklaamipauside ajal niisama. Pane pesu kokku või tee kõhulihaste harjutusi. Kui sul on näksimist käepärast, ei pane sa ise tähelegi, et sööd masinlikult ära kõik, mis käeulatusse jääb.

Järgi «ühe portsu» reeglit

Kui sa ei suuda kuidagi vastu panna ja soovid väga jäätist süüa, siis söö üks ports, aga ära võta juurde. Järgi alati ühe portsu reeglit!

Õpi oma keha lugema

Kui oled alles söönud, aga tahaksid väga suurt koogitükki, siis tead ju isegi, et tegu ei ole näljaga. Enne, kui asud sööma, mõtle selle peale, millal viimati sõid ja kas oled tõesti näljane.

Nuusuta oma toitu

Mõnikord piisab isude ületamiseks ka toidu nuusutamisest. Kui oled piisavalt nautinud köögist tulevaid toiduvalmistamise lõhnu, võib isu üle minna.

Joo vett!

Enne lõuna või õhtusöögi söömist võiksid süüa kas väikse portsu suppi või veel parem – joo klaas vett. Nõnda saab kõht kiiremini täis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles