Kevad kolme moeblogija seljas

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisa Ennuste
Liisa Ennuste Foto: Mihkel Maripuu

Arter palus kolmel särtsakal moeblogijal enda seljas näidata, milline on nende lemmik-outfit ehk rõivakooslus siis, kui kevad tuure üles võtma hakkab.

Kes? Britta Talving (23), EKA tudeng, stilist ja Anne&Stiili kaasautor.

Blogi: www.brittatalving.com – killukesi mu enda garderoobist ja noppeid moemaailma parimatest paladest. Lisaks kirjutisi ja fotomaterjali stilistitöö telgitagustest ning ka lihtsalt toredatest eluseikadest.

Minu stiil: mugavus miksitud moehullusega, lihtsatest lõigetest kriiskavate värvide virvarrini. Põhijooned on minu riietumisstiilis kindlasti paigas, aga detailidega meeldib mulle katsetada, seejuures on rõhk enamasti ühel kindlal esemel.

Selle kevade lemmik: teist aastat järjest asendan lühemad seelikud pikkadega – parajalt ootamatu, elegantne ja päris kindlasti ka efektne rõivalahendus. Pildil plisseeseelik ja jakk Zara; sõrmused Gina Tricot (Helsingi); jalanõud Stradivarius; T-särk Weekday (Helsingi); kott asos.com.

Moenipp lugejale: julge kanda valget – see lisab välimusele värskust. Sekka viska põnevaid mustreid ja hullutavaid värvitoone.

Kes? Merily Leis (18), Gustav Adolfi gümnaasiumi õpilane, ajakirja Mood kaasautor, käis kahe aasta eest Teen Vogue’is praktikal.

Blogi: www.sequinblog.com, moe- ja elustiiliblogi aastast 2008. Minu elu läbi kaameraobjektiivi. Mood, reisid Eestis ja väljaspool, toit ja kõik muu, mis mind inspireerib.

Minu stiil: segu vintage’ist ja massibrändidest, tütarlapselik ja eklektiline.

Selle kevade lemmik: minu riidekapi on vallutanud tänavu pastelsed toonid – pildil jakk Pull&Bear; T-särk Zara; lillelised teksad Stradivarius; kingad H&M (Helsingi); kott ja käevõru Mango. See outfit näitab, et olemaks praktiline ja mugav, ei pea kindlasti igavalt riietuma.

Moenipp lugejale: kevad annab võimaluse eksperimenteerida. Katsetage rõivakombinatsioonidega ja võite positiivselt üllatuda!

Kes? Liisa Ennuste (21), Londoni College of Fashioni tudeng ja Matthew Williamsoni moemaja praktikant.

Blogi: www.ponyarts.com – kajastab põhiliselt mu enda stiili ja inspiratsiooni.

Minu stiil: armastan stiilimikse.

Minimalismi ja ekstsentrilisi värve, üleelukõrgeid kontsasid ja tenniseid. Olen vastandlik ja emotsionaalne ning usun, et stiilikiiksudega suudan elu huvitavamaks teha. Alexander Wang, Sass & Bide, Givenchy, Rick Owens, Matthew Williamson ja Proenza Schouler on brändid, mis mu stiili kõige paremini iseloomustavad ja mind inspireerivad.

Selle kevade lemmik: pildil Matthew Williamsoni karusnahkne vest, ainueksemplar moemaja tootenäidiste müügilt; vesti all lohvakas Zara neoontopp ja mustad leggings’id – üks lemmik­ese; jalas Converse’i neetidega tennised; nahkkott Religionist. Meeldib käsi üle koormata ehtelaadungiga, jättes ülejäänud keha metallvidinatest vabaks – enamik Topshopist, kell Marc Jacobs.

Moenipp lugejale: segada kokku eri stiile ja mitte olla üdini minimalistlik või mentaalselt kirju, täiesti pidulik või sajaprotsendiliselt casual. Kui näiteks kannan üht garderoobi lemmikut, lihtsalõikelist valget trikotaažkleiti, laon kätele hulgi käevõrusid, sõrmuseid jm. Kui aga viisakaid lühikesi viigipükse ja bleiserit, panen jalga ketsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles