Ott Kiivikas õpetas modellisaates osalejatele tervislikku toitumist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Eesti tippmodell» saatejuht Kaja Wunder ja 14 võistlevat modelli.
Saate «Eesti tippmodell» saatejuht Kaja Wunder ja 14 võistlevat modelli. Foto: Kanal 2

Saate «Eesti tippmodell» meeskonnaliige rääkis Õhtulehele, et neiud, kes elasid modellikorteris kuu aega, püüdsid esialgu tervislikult toituda, kuid murdusid teisel nädalal. 

Saatetegijad ja sponsorid olid piisavalt varunud kuivaineid, liha- ja piimatooteid, puu- ja köögivilju, kuid modellidel tekkisid erisoovid: kartulikrõpsud, kommid, šokolaad, jäätis, pähklivõie, magusad mullijoogid.

Saatele sisseoste teinud tiimitöötaja selgitas, et muidu toitusid tüdrukud tavapäraselt, aga ilmselt stressi tõttu käis kogu aeg mingi näksimine ja krõpsud söödi alati väga kiiresti ära.

Eesti kulturismimeister Ott Kiivikas käis neiudele tervislikust toitumisest rääkimas ning imestas, et nad eelistavad värsketele kartulitele friikartuleid. Ta leidis, et neiude toidunimekirjas on valdavalt liiga kalori- või rasvarikkad poolfabrikaadid ja valmistoit – toidud, millega inimene kustutab emotsionaalset nälga, kui ta on terve päev söömata olnud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles