Moes on kandilised retro-päikeseprillid

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel suvel on moekas vaadata päikeselist maailma läbi suurte, paksude raamidega kandiliste retroraamide ning eriti moeteadlike prilliraamid on seejuures ihutooni helepruunid, kirjutab Õhtuleht.
 

Lisaks moekale ihutoonile soovitab Foorumi keskuses asuva Lensoptika poe juhataja Kaire Saaremäe fuksiaroosasid või türkiissiniseid raame, samuti on tema sõnul tähtis koht detailidel.

Kaubamaja stilist Britta Ratase sõnul on huvitavad ka kiisusilmaprillid, mille ülajoon justkui veidi ülespoole kaardub - need on hästi naiselikud ja samas kerge vimkaga ning sobivad hästi mõne rangema või šikima kontorikostüümi juurde.

Ratase arvates sobivad moekad retroprillid kokku pea kõigi rõivastiilide ja olukordadega, kuid ideaalsed oleks nad koos maksikleidi ja sandaalidega, soengutest aga lahtiste kergelt laines juustega, aga ka üles sätitud soenguga.

Stilist Anu Aaremäe hoiatab samas, et retroga ei tasuks üle ka pingutada ehk siis selliseid prille ei tasu kokku panna 70ndate stiilis riietega - mida tugevama iseloomuga on prillid, seda lihtsam võiks olla ülejäänud riietus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles