Argentinas leiti surnult sündinud beebi surnukuurist elusana

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Argentinas, Chaco haiglas sündis möödunud nädalal imik, kelle arstid tunnistasid surnuks ning saatsid surnukuuri. Lapse vanemad läksid imikuga 12 tundi hiljem hüvasti jätma, kuid avastasid, et laps oli kirstus elus.

Kolm kuud enneaegselt sündinud imiku ema Analia Bouter rääkis The Sunile, et tal ei olnud pärast sünnitust võimalust lapsega hüvasti jätta, sest ta oli rahustitest uimane. «Sünnitusest ei mäleta ma suurt midagi, sest mind pandi magama,» selgitas ta. «Õigemini, nad ei näidanudki mulle kordagi mu last.» Laps viidi kohe pärast sünnitust surnukuuri, sest näiliselt tundus, et ta on surnud.

Imiku ema ja tema mees Fabian Veron läksid hiljem surnukuuri ning kuna kirst oli juba kinni löödud, kangutasid nad selle lahti.

«Hakkasin kangutama, hingasin sügavasti sisse ja võtsin kirstu kaane maha,» rääkis lapse isa. «Mu naine vaatas last esimesena ja võttis aeglaselt talt katte maha. Esiteks nägi ta väikest kätt ja seejärel vabastas näo. Siis kuulsime esimest väikest nuttu. Mu naine ehmus ja hüppas tagasi, sest arvas, et tegu on ta kujutlusvõimega.»

«Ma läksin uuesti teda vaatama ja ta liigutas. Ta oleks just nagu ärganud,» rääkis Fabian Veron. «Seejärel võttis surnukuuri töötaja ta välja ja tõi meile.»

Väikese tüdruku seisund on stabiilne. Esialgu oli vanematel plaanis nimetada ta Liliana Abigailiks, kuid nüüd on tütre nimi Luz Milagros, mis tõlkes tähendab Ime Valgust. Väike Luz Milagros oli paari viies laps. Kohalikud terviseametnikud on kinnitanud, et intsidenti uuritakse.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles