Jana Kask: mul on isa pärast meeste suhtes blokk ees

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti otsib superstaari" teise hooaja võitja Jana Kask.
"Eesti otsib superstaari" teise hooaja võitja Jana Kask. Foto: Mirjam Veisner

Lauljanna Jana Kask rääkis Kroonikale, et  võimu näidanud isa tõttu on tal meeste suhtes blokk ees ja ta ei soovi praegu meest, sest ei ole selleks valmis.

«Ma valisin selle tee, et olen sõber kõikidega, sest kui sa ei ole valmis, tasub oodata. Praegu ei soovi ma võimalust suhteks isegi mitte kaaluda. Naistel on suuremad eesmärgid kui olla lihtsalt mehe naine,» sõnas ta.

Janal on olnud kaks armusuhet, mis olid lühiajalised ning kujunesid ebameeldivaks. Tema elu on tugevasti mõjutanud isa, kes pidas naissugu meestest tühisemaks «Mul oli lapsepõlves nii palju halbu momente, kuna elasin nagu türanniga, mul oli iga päev ebamugav tunne,» tunnistas ta.

Iga päev öeldi talle, et ta oleks vait ning teda rõhus negatiivne allasuruv käitumine. Kuid naise sõnul tegi see teda tugevaks ning raskused on tulnud tema ellu põhjusega. «Ma vastutan mitte ainult enda, vaid ka ema ja väikese venna eest. Oleme ühes pundis,» rääkis ta. «Sellepärast on mul meestega selline teema, et sorry, ma ei ole veel valmis.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles