Ženja Fokin: roosahullus vist vanust ei küsi

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Fokin
Jevgeni Fokin Foto: Erik Riikoja

Tuntud stilist ja saatejuht Ženja Fokin ütles ajakirjale Naised vanasõna «mida vanem eit, seda roosam kleit» kommenteerides, et roosahullus vist vanust ei küsi.
 

««Stiilipäeviku» saadet tehes olen kokku sattunud Barbidega, kelle parim enne on juba ammu möödas, aga vot ikka tahaks niudevöö-sarnast seelikuriba selga tõmmata. Moe seisukohalt mõjub selline fuksiaroosa värviaktsendina piisavas annuses ka vanemale naisele väga ergutavalt, lihtsalt ei tohi mannavahtu uppuda,» märkis Ženja.

Veel arvas stilist, et «riie ei riku meest» on kukalt kratsima panev tarkusetera, sest tänapäeva ühiskonnas on siiski riietus kogu tervikus väga oluline.

«Näiteks isegi tööintervjuul pööratakse tähelepanu su riietusele. Kui riietusel kraaksub silmipimestavalt tähekombinatsioone D&G või L&V jne, tuleb mul iiveldushoog (rahvakeeli: okse) ning sel juhul vanasõna paika ei pea!»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles