Sirge tuka plusse ja miinuseid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sirge ja paks tukk on taas moes, kuid enne selle lõikamist võiksid korralikult läbi kaaluda, kas oled nii radikaalseks muutuseks valmis, sest see soeng nõuab pidevat hooldust.

Kui pilk pöörata Hollywoodi staaride poole, siis on selgelt näha, et pikk, tihe ja sirge tukk on sel hooajal eriti hinnas, kirjutab youbeauty.com.

Tukk lisab vürtsi sirgetele pikkadele juustele, mis muidu näivad igavad ja ilmetud. Tõrksate ja kehva tekstuuriga juuste puhul võib igapäevane hooldus osutuda tõeliseks peavaluks, sest peaksid iga päev veetma eraldi aega oma tuka sirgendamisele.

Tukk võib su näo parimad omadused esile tuua. Näiteks sobib paks tukk hästi neile, kelle nägu on ovaalne või südamekujuline, sest tukk raamib nägu ja toob esile huuled ja silmad. Kui soovid rõhutada silmi, peaks tukk olema kulmudeni, huulte rõhutamiseks põsesarnadeni.

Kui sul on otsmikul pööris, siis võid küll salongist lahkuda kauni soenguga, kuid kodus hakkad nägema kurja vaeva. Saad tuka sirgu, kui kammid seda pealt harjaga läbi ja hoiad fööni harja taga. Suurim viga on kammida tukka alt poolt ümmarguse harjaga, mis tekitab otsaette pigem varikatuse kui tuka.

Tuka heaks omaduseks on veel see, et see kaitseb otsmikku UV-kiirete eest, on seksikas ja teeb nooremaks, sest varjab otsaesiseid kortse ja pehmendab näo üldmuljet.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles