Ester Tuiksoo: sõpra petta, reeta ja sõbrale haiget teha saab vaid korra

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ester Tuiksoo
Ester Tuiksoo Foto: Mihkel Maripuu

Viimaste aastate jooksul mitmesse skandaali sattunud poliitik Ester Tuiksoo rääkis ajakirjale Naised, et peab seda enda veaks, kuid võtab kõiki inimesi esmalt positiivselt. Pikka viha ta ei pea ja katsub olnu pigem unustada.

Naise sõnul tuleb tal aeg-ajalt inimestes pettuda, kuid peab seda enda probleemiks, sest siis on ta inimesi valesti mõistnud ja neid just sel viisil ette kujutanud. «Minu elus on olnud palju perioode, kus elu on selekteerinud, kes on päris siirad sõbrad ja kes need, kes on vaid hetkeks mu ellu tulnud. Kindlasti olen ka lähisuhetes kõvasti haiget saanud, seda just poliitikas, sest seal leidub pettumusi kõige rohkem,» rääkis ta.

Ester Tuiksoo on poliitikamaastikul liikunud Reformierakonnast Rahvaliitu ja sealt omakorda Keskerakonda. Enda sõnul on tal sõpru igas erakonnas. «Olen ka nende jaoks sõber, ma ei kuritarvita infot ega soovi kellelegi halba.»

Naine selgitas, et ta ei taha kuulda kellegi saladusi ja ise ta neid ka ei levita. «Poliitikas on suhtlemine ja sõprus tõesti piiratud, see amet lihtsalt tingib selle.» Suheteprobleemid on naise sõnul poliitikas tingitud sellest, et tegemist on siiski võitlustandriga ja inimlikkusega on seal üsna vähe pistmist.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles