Arne Niit: mulle ei meeldi švipsisolek

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiili-ja moeguru Arne Niit.
Stiili-ja moeguru Arne Niit. Foto: Viktor Burkivski

Rõivadisainer ja saate «Eesti tippmodell» kohtunik Arne Niit (47) rääkis Kroonikale, et jättis sajandivahetusel päevapealt suitsetamise maha ja ka alkoholi ei suutnud ta enam päevapealt juua.

«Mulle meeldib olla kaine, mul on omal piisavalt tuju ja huumorimeelt,» selgitas ta. «Viisakusest võin klaasiga küll poseerida, aga ma ei joo.» Niidu sõnul on ka ta sõbrad sellega ära harjunud ja neil on isegi lihtsam, sest kaine autojuht on alati olemas.

Niit selgitas, et ta usaldab oma tundeid ning usub seda, mida ta keha ja mõistus talle ütlevad, mitte kedagi teist. Kaine meeldib talle olla ka seetõttu, et kui tekib vaidlus mingi seiga üle, siis tema saab alati öelda, et ta mäletab täpselt, sest oli kaine.

«Ma suudan end alkoholi tarbinutega samale lainele viia, ma saan nende naljadest aru. Mõnikord on need naljakad ja ajavad naerma, teinekord on ebameeldivad, aga ka ebameeldivaga on võimalik harjuda,» rääkis Niit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles