Hooaja trend: peenetundeline põsepunaroosa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIBIT 2012
FIBIT 2012 Foto: Jelena Rudi

Kevade kirgas värvimöll on superlahe! Kuid leidub ka neid, keda ülivitaalne gamma vaimustusest kiljuma ei pane. Aga palun – just teie jaoks on trendikaardil tundlik ja äärmiselt naiselik põsepunatoon, kirjutab Britta Ratas Kaubamaja ajakirjas Hooaeg.
 

Kui teha tutvust moekaardi õrnema osaga, jäävad otsekohe silma värvid, mis on sarnased inimese nahaga – need tõusevad särtsakate värvide ja helendavate pastellide kõrval esile just oma tagasihoidliku veetlusega.

Puudriseid varjundeid on mood armastanud juba mõnda aega, ruužitoon on uus lemmik loomuliku gamma hulgas. Midagi pealetükkivalt kirgast siin pole, vaid õhkõrn õhetus puhtal näol.

Õrn pai põsepunapintsliga teeb talvekahvatu näoga imet. Ka esimeste päikesekiirte peale ei tasu suuri panuseid teha, sest moe soosing kuulub selgelt aristokraatselt kahvatule, mitte grillkanapruunile nahale, nii et pisut puna ongi ainus trikk, mida enda heaks tööle panna.

Riietuses on värskendav efekt sama tõhus – olgugi tervik kandjaga toon toonis, annab see jumele sära juurde.

Kombineerides toimib hästi puhas kontrast – näiteks must või pruun või siis ühtne sarnaste toonide harmoonia. Vaid erksad ja äkilised värvid tasub eemal hoida, nende kõrval kaotab kaunis värv oma tundliku ilu ja võib omandada tolmuse varjundi.

Põsepunatoon on tegelikult meeletult koketne ja provotseeriv, sobides ideaalselt buduaariliku stiili, pehme naha, siidi, pehmete pindade ja peente romantiliste mustritega. Esmapilgu leebus ja malbus on petlik. Saatuslikult võrgutav – see on põsepunaroosale märksa ausam hinnang. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles