Eesti naise lemmik on must push-up-rinnahoidja

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TFW: Seksikas Bon Bon Lingerie, Tiiu Roosma
TFW: Seksikas Bon Bon Lingerie, Tiiu Roosma Foto: Jelena Rudi

Eesti oma pesubrändi Bon Bon Lingerie looja Tiiu Roosma sõnul on ostetuim rinnahoidjamudel push-up, suurus 75B ja lemmikvärv must.
 

Roosma sõnul müüb 75B suurus kõige paremini suurtes poodides, kuna naised teavad, et see on kõige levinum number, ja eeldavad sageli, et see sobib neilegi - väiksemates pesupoodides suunavad müüjad seevastu kliente rohkem õigete numbrite poole, kirjutab Õhtuleht.

Üks mudel, mida Eesti naised võiks prantslannadest eeskuju võttes rohkem hinnata, on Tiiu meelest poolkorviga (half-cup) rinnahoidja: selle korvid on ülalt alla või põikisuunalise õmblusega keskkohas küll üsna kõrgelt kinni õmmeldud, kuid rinna ülemine osa on suhteliselt kitsalt kaetud ehk teisisõnu poollahti.

Kes kardavad, et rinnad võivad korvidest välja vupsata, neile soovitab Tiiu ülalt kinnist nn nutikat rinnahoidjat: igati klassikalise push-up rinnahoidja ülaserva on õmmeldud siiluke läbikumavat riiet, mis jätab näiteks jaki all mulje, nagu oleks pitstopp seljas.

Pesuese, mida Tiiu nimetab mugavusrinnahoidjaks, on ilma tugikaarteta ja üsna lai: ehkki see ei näe eriti hea välja, on sellist rinnahoidjat väga mugav kasutada näiteks pikal lennureisil või kergemat sporti harrastades.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles