Uued kevadised parfüümid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peegel

Postimehe elustiiliajakiri Peegel teeb ülevaate uutest kevadistest parfüümidest, mida poodidest otsida. Siin on midagi nii naistele kui ka meestele!

Gucci «The Flora Garden Collection»

Sel kevadel esitleb Gucci uut rafineeritud lillelõhnaliste parfüümide kollektsiooni, mis avaldab austust kaubamärgi kõige ikoonilisemale motiivile. Flora by Gucci: «The Flora Garden Collection» on moemaja kuulsast Flora motiivist inspireeritud lõhnadebukett.

Nende parfüümide kaudu on Gucci naisel võimalik avastada ja esile tuua oma paljusid tahke – nii varjatud kui avalikke: oma sära, graatsiat, glamuuri, suuremeelsust ja hunnitust. Sellest salajasest aroomiaiast nopitud õies peegeldub Gucci naise hing.

Bvlgari esitleb uut naisteparfüümi «Omnia Coral»

Kõige pulbitsevamale aastaajale vastu astuva noore naise jaoks loodud unikaalses lille-puuviljalõhnalises tualettvees ärkavad ellu punase koralli sära ja vitaalsus. Parfüüm «Omnia Coral» on kui suve kehastus – sädelev ja värviküllane nagu korall, voolav nagu tema elupaigaks olev vesi ning õhuline nagu õite ja küpsevate viljade aroom.

Bergamoti ja goji marjade unikaalselt paeluvast ja sädelevhõrke punaseid marju meenutavast aroomist võrsuvad erksavärviliste hibiskiõite pehmed nüansid. Meelihellitlevalt värvirikas parfüüm on kui sädelev kalliskivi, mille ilu naha pinnal veelgi selgemalt esile tuleb.

Salvatore Ferragamo uus naisteparfüüm «Signorina»

Rafineeritud, veidi vallatu ja värske «Signorina» on loodud austusavaldusena šikkidele tüdrukutele. Parfüümis domineerivad värske roosa pipraga vürtsitatud helged ja pulbitsevad sõstranoodid lisavad loomulikele rohelistele nootidele rõõmurohket ja vallatut alatooni.

Loomingulisest ja lillelõhnalisest südamest võrsub värske jasmiini, pojengi ja šikilt naiseliku roosi kooskõla. Itaalia magustoidu pannacotta õhuliselt kreemjast tekstuurist koos pehme muskuse ja intrigeerivalt puiduse patšuli nootidega hoovab selgelt itaaliapärast ja ootamatult sõltuvusttekitavat elegantsi.

ESCADA uued suvelõhnad «Rock’in Rio», «Sexy Graffiti» ja «Island Kiss»

ESCADA moemaja lansseerib sel kevadel uuesti läbi aegade kolm kõige populaarsemat moelõhna. Need ESCADA uuesti müügile tulevad kevadsuvised limiteeritud väljaandes parfüümid «Rock’in Rio», «Sexy Graffiti» ja «Island Kiss» peegeldavad parimaid päikeselisi naudinguhetki Rio de Janeiros, New Yorgis ja Kariibi mere saartel! Iga parfüüm kutsub sind kaasa sensuaalsete avastuste retkele, millest hoovav värskete puuviljaliste ja õienootide võrgutav kooslus kannab endas seksika suverõõmu täiuslikku kehastust.

Mexx Spring Woman ja Man

Mexx inspireerib end avama! See suurepärane tunne, kui kevadpäeval äratab meeled avatud aknast sissepuhuv ergutav kevadine tuuleõhk. Pilkupüüdvad, kevadistes toonides «Mexx Spring» parfüümid on mõeldud neile, kes naudivad põnevaid ja väljakutsuvaid muutusi oma elus.

MEESTELE

John Varvatose «Classic», «Vintage», «Artisan»

Kultusbrändi John Varvatose meesteparfüümid «Classic», «Vintage», «Artisan» on nüüd müügil ka Eestis! 2000. aastal esimest valmis- ja spordirõivaste kollektsiooni esitlenud moemaja John Varvatose nüüdseks laienenud tootevalikusse kuuluvad jalatsid, kotid, rihmad, prillid, limiteeritud väljaandes kellad, meesteparfüümid ning noorem ja teravajoonelisem John Varvatos «USA Collection and Converse by John Varvatos».

Disainer on kolmel korral pälvinud Ameerika moeloojate liidu CDFA auhinna: Ameerika moeauhinna uuele meesterõivaste disainerile (American Fashion Award for New Menswear Designer) juunis 2000 ning aasta meesterõivaste disaineri auhinna (Menswear Designer of the Year) juunis 2001 ja juunis 2005. 2007. aastal pärjati teda CQ aasta disaineri (GQ’s Designer of the Year) auhinnaga.

Bruno Banani «Dangerous Man»

Hädaoht seondub maskuliinsusega. Vaprus on mehelik. Ennast mitte liialt tõsiselt võtta on aga... ülimalt mehelik! See mees on kõike seda ning enamgi veel. Ta on kütkestav, seksikas, enesekindel – ta on DANGEROUS MAN – OHTLIK MEES. «Dangerous Man» on eksklusiivne, enesekindel, ennast maksma panev ning elegantne.

«Boss Bottled. Sport»

BOSS Fragrances esitleb BOSS BOTTLED sarja kolmandat parfüümi, «Boss Bottled. Sport.» 2012. aasta märtsikuus müügile tulev uus «Boss Bottled. Sport.» on värske, tsitruseline, virgutav ja äratuntavalt mehelik parfüüm.

Dolce & Gabbana «The One Sport»

Dolce & Gabbana uus meesteparfüüm «The One Sport» on austusavaldus spordile ning ühtlasi elu kõige sügavamatele ja tõelisematele väärtustele. Sportlikule lõhnale iseloomulikele värsketele ja puhastele tipunootidele on lisatud rosmariini ning värske vee ja soolase mere eksimatult Vahemere- hõngulist aroomi. Südamenootides on äratuntavad kardemoni erksusest kantud sekvoiapuidu noodid. Parfüümi põhjas löövad lõhnagamma täiendusena särama patšuli ja muskus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles