Selle aasta juuksevärvitrendid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessica Chastain
Jessica Chastain Foto: SCANPIX

Soengutrendid tulevad ja lähevad! Eelmisel aastal olid moes paksud triibud ja erksad värvid. Sel aastal on liikunud aga esikohale just õrnad toonid.

Aastal 2012 on kuumaks trendiks õhukesed triibud, mis ei erine palju loomulikust juuksevärvist, kirjutab galtime.com. Kuulsused nagu Nicole Richie, kel on meekarva põhi, on valinud peene välimuse nimel kuldsed triibud. Põhiline on see, et riibud oleksid vaid kaks tooni loomulikest juustest heledamad. Kui soovid sarnast välimust, siis palu oma stilistil teha eriti peened ja õhukesed triibud üle kogu pea.

Vaskpunane on praegu väga moes (Jessica Chastain). Kui soovid moega kaasas käia, siis väldi lillaka või sinaka põhjaga punaseid toone. Soe punane näib naturaalsem ja sobib pea iga nahatüübiga. Stilist saab toonida sulle just sinu nahatooniga sobiva värvi.

Kui tahad juustesse soojust, aga sulle ei meeldi punane, siis võid kaaluda sooja pruuni, mil on küll punakas helk kuid see on siiski veidi tagasihoidlikum. Punane on kiire tuhmumise poolest kurikuulus, seega kanna hoolt, et käiksid sagedasti oma välimust värskendamas.

Ombre on ikka veel moes, aga veidi naturaalsema vindiga (Sarah Jessica Parker). Tugeva ja silmatorkava juuksevärvi randi asemel proovi järk-järgulist värvimuutust juurtest otsteni. Nii võib minna tumedamast heledamaks või ka vastupidi. Oluline on see, et värvi järgustus oleks hajutatud.

Teiste soengutrendidena tulevad sel aastal esile suured lokid ja föönisoengud. Populaarsed on ka peavõrud ja punupatsid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles