Cate Blanchett tahab oma juuksed taas maha lõigata

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cate Blanchett
Cate Blanchett Foto: SCANPIX

Austraaliast pärit 42-aastane näitlejanna Cate Blanchett on alati särav ja kaunis. Enda sõnul on ta väga laisk näonaha hooldaja ja tahaks oma juuksed taas täiesti maha lõigata.

Naine rääkis ajakirjale Stylelist, et mis puutub naha eest hoolitsemisesse, siis on ta väga, väga laisk ning ei ole seetõttu ka väga järginud seda, mis on hetkel moes. «Võib-olla tuleneb see mu laiskusest, aga ka sellest, et kui ma olen leidnud midagi, mis mulle sobib, siis jään sellele kindlaks. Ja see on mulle isiklikult kasuks tulnud,» selgitas ta.

Blanchett ei ole alati oma ilurutiinides nii kõrvalekaldumatu olnud. Ta meenutas, et lapsepõlves elas ta Sydney’s ühe poe kõrval, mille omanik oli küll väga tore naine, kuid ta kandis kogu aeg ainult ühte sama soengut – lokirullidega tehtud lokke.

Näitlejanna sõnul oli naise välimus 110 aastat vana. «Ma mõtlesin, et ei taha olla üks nendest inimestest, kes näevad välja nagu nad oleks ajas tardunud.»

Võib-olla otsustas näitlejanna just seepärast noorena end kuluks lõigata. «Number kaks oli minu eelistatuim juukselõikuri pikkus,» meenutas ta. «Kui ma käisin koolis, siis ajasin oma juukseid väga nahalähedalt maha. Nägin välja nagu viktoriaanlik koolipoiss. See oli nii lihtne. Mingil põhjusel lasin neil tagasi kasvada, aga arvan, et lõikan kõik jälle ära.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles