Luisa Värk: Taavi on kõige hoolivam inimene, keda tean

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luisa Värk ja Taavi Rõivas.
Luisa Värk ja Taavi Rõivas. Foto: SCANPIX

Superstaarisaatest tuntuks saanud Luisa Värk (25), kellest on nüüdseks saanud ema ja ärinaine, ütles ajakirja Pere ja Kodu märtsinumbris, et elukaaslane Taavi Rõivas (32) on kõige hoolivam inimene, keda ta teab.
 

Just hoolivusega Taavi talle viis aastat tagasi Leigo järvemuusika aegu hinge puges. Luisa esines seal ja pärast saadi ühiste tuttavate seltsis kokku. Taavi hakkas Luisat välja kutsuma ja nii see läks.

Nüüdseks on ühised aastad mõlemat pisut muutnud. Keskkooliaegsest hipist, kellena Luisa end mäletab, on saanud noor, enesekindel ja elegantne naine. «Ja Taavi… kui ma temaga tuttavaks sain, oli ta täiskasvanud tõsine inimene. Küllalt kinnine ja konkreetne. Nüüd on ta muutunud veits vabamaks,» ütleb Luisa ja naerab: «Ju olen oma hipilikkusega talle mõjunud.»

Just kolmeaastaseks saanud tütar Miina Rihannaga on Taavil aga Luisa sõnul tõsine, teineteist arvestav suhe, et mingit ninnunännut. Kui emaga on lapsel unejutuks argipäevaseriaal «Mida me täna tegime», siis isaga tiritakse raamatud välja.

Loe persoonilugu pikemalt ajakirja Pere ja Kodu märtsinumbrist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles