Elion palkab Tallinna kontoritesse õpetajate streigi ajaks lapsehoidjad

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elion
Elion Foto: Raigo Pajula

Elioni meediasuhete juht Ingrid Piirsalu ütles, et nad annavad õpetajate streigi ajal oma töötajatele võimaluse võtta lapsed tööle kaasa või teha tööd kodust. 

Piirsild selgitas, et kuna 7.-9. märtsini toimuva streigiga seoses on kõik lapsevanemad murelikud, mida oma lastega teha, on firma organiseerinud streigi ajaks professionaalsed lapsehoidjad oma Tallinna büroohoonetesse Sõle, Sõpruse, Lõõtsa ja Endla tänaval. «Kuna eeldame, et lapsi neil päevil on meie majades palju, siis arvame, et lapsehoidjatest üksi võib väheks jääda,» nentis ta samas.

Selleks puhuks on palutud töötajatel end vabatahtlike lapsehoidjatena kirja panna. «See tähendab siis seda, et graafiku alusel käivad Elioni töötajad lapsi hoidmas ja nendega mängimas. Neis majades on õnneks suuri saale, kus saab lastega mängida ja videoid vaadata, joonistada,» selgitas Piirsild.

Piirsild lisas, et selline organiseerumine ei toimu vaid Tallinnas. «Kuna Tallinnas on meil kõige rohkem töötajaid ja seega ka kõige rohkem lapsi, siis siin oleme tõesti profid lapsehoidjad abiks kutsunud.»

Väiksemates Elioni esindustes saab meediasuhete juhi sõnul lapsed samuti tööle kaasa võtta ning seal hoiavad lapsi töötajad ise omavahel kokku lepitud graafiku alusel. «Kel otsest vajadust kontorisse tulla pole ja kel internetiühendus kodus olemas, saab lastega koju jääda ja kontoritööd kaugtööna teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles