Baruto: olen saavutanud kõik tänu abikaasale!

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Höövelson ehk Baruto abikaasa Jelenaga.
Kaido Höövelson ehk Baruto abikaasa Jelenaga. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Sumomaadleja Kaido Höövelsoni (27) alias Baruto sportlikud saavutused on kindlasti raske töö tulemus, ent ta ise ütleb ajakirjas Naised, et suurim motivatsioon ja jõuallikas on tema jaoks tennisistist abikaasa Jelena, kes on kõik need aastad tema kõrval olnud.

Kaido rääkis, et Jelena on ka ise kõrgel tasemel sporti teinud ja võitnud mainekaid Venemaa noorteturniire ning saab seepärast ka tema sportlaseteel abiks olla, mõistes, mida see kõik tähendab.

«Keskendumine, söök, jook ja puhkus - kõik see peab olema paigas. Naise hoolitsus on siinkohal number üks. Millal ja mida on mulle täpselt vaja, teab Jelena isegi paremini kui ma ise.»

Millega Jelena Barutot võlus? «Eks ikka oma sportliku välimuse ja positiivsusega, välise ja sisemise iluga ning loomulikult oma suurepärase kokakunstiga.»

Kaido püüab naisega võimalikult palju koos olla ning isegi kui turniir on väljaspool Tokyot, tuleb Jelena alati kaasa. Vahel tuleb siiski ette, et neil tuleb nädal aega lahus olla ning Kaido tunnistab, et need hetked talle üldse ei meeldi.

Teadmine, et keegi sind armastab, on Kaido kui mehe ja sportlase arvates aga äärmiselt oluline ning annab jõudu. «Tean, et mul on alati, kuhu minna, ja mind oodatakse. See on kõige soojem tunne, mida olen eales tundnud. Just see armastus - sa tead, et sa pole üksi!»

Jelena on Kaido jaoks ideaalne naine, sest mõistab teda poolelt sõnalt. «Kuna me tutvusime minu karjääri alguses siin, on tema selle elu minu kõrval ka siin läbi teinud, oleme koos üle elanud kõik rõõmud ja rasked hetked. Tean praegu, et keegi teine seda kaasa teha ei suudaks. Olen veendunud, et selline üks naine minu kõrval olema peabki, nagu Jelena praegu on,» on Baruto kindel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles