Too rahulolu magamistuppa tagasi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled suhtes olnud juba pikemat aega, siis kulgeb elu rutiinselt ja etteaimatavalt. Kohustuste ja toimetuste planeerimisel on sellest muidugi palju kasu, kuid seksuaalelule mõjub see kehvasti.

Rutiin hävitab spontaansuse, mis suhte alguses seksuaalelu nii kirglikuks tegi, kirjutab GalTime. Hea uudis on see, et kui seks oli kuum alguses, siis on võimalik seda mõne nipiga taastada.

Rääkige rohkem

Rääkige sellest, mis sulle meeldib, mida sa tahad ja vajad. Võta jutuajamine ette pingevabas olukorras ning anna mehele teada, et soovid rohkem seksida või vaheldust või mida sa täpsemalt soovid. Vaevalt, et temalgi saab olla midagi parema seksi vastu.

Näita ja ütle

Kui olete voodis, siis näita ja ütle talle täpselt, mida sa tahaksid, et ta teeks. Kui ta teeb midagi sellist, mis sulle meeldib, siis ütle seda. Pane tähele, et häälitsustest ei piisa. Sa ei saa eeldada, et ta oskab tõlgendada, kas see tuleneb naudingust või mitte. Isegi kui arvad, et väljendad end selgelt, siis kasuta siiski parem sõnu.

Ole julge!

Ole ise algatajaks, enamikule meestest meeldib see väga. Võib olla, et su mees tunneb survet seetõttu, et peab alati ise algatajaks olema ning satub su signaalidest segadusse. Selle mõistmatuse pärast on tal sulle raske läheneda, sest kardab keeldumist. Pealegi on rollide vahetumises midagi väga erilist.

Tee kodutööd

Sa ei saa eeldada, et mees oskab sind rahuldada, kui sa ei tea isegi, mida tahad. Räägi sõbrannadega, uuri internetist ja loe vastavaid raamatuid, et endas selgusele jõuda.

Harjuta, harjuta, harjuta

Paku iseendale naudingut, et paremini teada saada, mis sulle meeldib. Mida rohkem orgasme saad, seda rohkem sa neid ka tahad. Kas see pole mitte tore?

Masseeri end sooja õliga

Soojenda natuke seesami-, päevalille- või kookospähkliõli ja hõõru seda kogu oma kehale. See komme on pärit India kultuurist ja kannab nime «abhyanga». Kui alustad masseerimist jalgadest, annab see energiat, kuid kui alustad ülevalt, siis see rahustab. Mõlemal juhul on see väga lõõgastav.

Enda õlitamine on oluline selleks, et õpiksid oma keha rohkem armastama. Naised on sageli enda suhtes nii kriitilised, et meestel on nende rahuldamine väga raske, sest naine ei ole eelkõige iseendaga rahul. Seksikus on peas kinni, see ei olene kehakaalust. See teadmine läheb paljudel meelest, sest meie kultuuris ülistatakse ikka noori ja saledaid. Kui sa ei näe välja nagu modell, ei tähenda, et sa ei võiks osa saada seksuaalsest rahuldusest.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles