Lugejad vibraatorist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lugejakirjade põhjal saab öelda, et vibraatori kasutamine pole kuigi populaarne - kes tahaks, kuid ei julge seda vidinat endale soetada, kellel on see olemas, kuid pole kuigi tihti kasutuses... Samas saatis üks lugeja meile põneva loo sellest, kuidas vibraatorina läks kasutusse hoopis millekski muuks mõeldud vidin.

Teie ees on lugejate kirjad:

Minul selline vidin täitsa olemas. Ok, sai ka korra proovitud, aga… See, kuidas ma vibra endale sain, oli ikka päris koomiline, või siis pigem tragikoomiline.

Oli meil siis mehega lahkuminek käsil (tema algatatud) ja kord poes käies kadus inimene lihtsalt ära! Kui mina siis osturingilt naasin, istus tema illikuku näoga autos ja sõitsime koju.

Tõi viisakalt kotid tuppa ja siis üle ukse minekul olles anti mulle veel üks kott. Sõnadega, et kui väga hätta jääd, siis võib abiks olla! No ja kui ma siis paki lahti tegin, siis ausalt sel hetkel ei teadnud, kas nutta või naerda:)))

Nojaa, lahkuminekust meil siiski asja ei saanud ja nüüd sõber vibraator kapi kõige kõrgemal riiulil pesu taga peidus, et laps ei leiaks:)))

***
Käisime sõpradega reisil ja sattusime juhuslikult sekspoodi, ostsin sealt üht-teist meelepärast ja selgus, et ostetud summa eest on pakkumine: väike vibraator kaasa poole hinnaga :)

Vibraator nägi välja nagu väike huulepulk, roosa otsaga, tundus väga nunnu. Muidugi ostsin, sõbranna sai ka ühe. Kuna olime sõpradega reisil olnud juba üle nädala ja mees oli hoopis kodus, oli plaan neid järgmises hostelis kohe testida, mis muidugi ei õnnestunud.

Lõpuks mitu päeva hiljem otsustasin, et lähen oma uue vidinaga duširuumi ja enne pesu proovin siis asjakese ära. Hakkasin just ennast hästi tundma, lülitasin vibraatori pulseeriva režiimi peale ja... ukse taga hakkas üks meessoost sõber kolkima: «Kuule, anna šampooni, kaua sul veel läheb!!».

Nonii, pidu läbi, jälle mokas :D Vibraator pidi ootama reisi lõpuni. Kui ma kodus üritasin seda tööle panna, siis olid patareid kotis tühjaks saanud :D Ja sellist patareid tavapoes pole näinud, nii et asjake ootab endiselt kosmeetikakotis, täiesti proovimata :)

***
Ma ise pole kogenud vibraatori kasutamist, kuid olen sellele juba pikalt mõelnud. Paaril sõbrannal on see ja räägivad, et saavad isegi paremaid tulemusi kui meestega. Ka sellepärast polegi ma julgenud vibraatorit osta, kuna kardan, et äkki rikub see ära meestega olemise. Hakkan tahtma liiga palju ja pettun, kui orgasm pole sama hea kui vibraatoriga. 

Üks päev käisime sõbrannaga koos sekspoes ja vaatasime igast vidinaid, millega end rahuldada saaks. Sõbranna ostis endale Joyballs ehk mõnukuulid. Rääkis, et see pidi olema väga hea vahend voodis mängimiseks nii üksi kui ka mehega. Olen näinud ka filme, kus naistele kingitakse selline aluspesu, mis vibreerib. Kuna mul endal ka püsisuhet hetkel pole, siis olekski hea võimalus katsetada uusi asju.  
         
Seks maandab väga hästi pingeid ja stressi, mis tööl käimisest tekib. Tihti aga pole viitsimist end ise rahuldada oma kätega, see nõuab palju rohkem vaeva, kui näiteks oleks vibraatoriga, ning sellepärast pöördungi vahepeal toidu poole. Hiljem aga kahetsen ja pean sellepärast jõusaali jooksma. Oleks mul vibraator, siis oleks kindlasti mul parem tuju ning valiks toidu aseaineks rahulduse.
         
***

Ma võin ausalt tunnistada, et pole mitte elu sees kasutanud vibraatorit, kuigi on olnud mitmeid hetki, kus olen tundnud selle vajalikkust.

Põhjus, miks ma pole endale seda väikest imevidinat soetanud on tegelikult lihtne - pole olnud julgust minna sekspoodi ja välja valida, millist siis valida.

Ma saan aru, et see on valehäbi, sest see kõik on ju normaalne. Kui pole meest, siis tuleb ise hakkama saada ja vibraator võib ilusti abiks olla.

Ma usun, et vibraator on hea abimees, kui tekib kihk ja tahtmine endale naudingut pakkuda, ses suhtes on väga hea, et selline asi välja mõeldud on.

Ma vaid loodan, et suudan nüüd lähiajal oma valehäbist üle saada, et samuti pisike abiline soetada:)

***

Hakkasime oma mehega kokku elama tudengipõlves ja kord tema pool sahtleid koristades leidsin karbikese, kus oli põnev vidin.

Ilus siidiga vooderdatud kartongist karp, mitu otsikut ning haamritaoline ese. Haamrikese küljes nupp sisselülitamiseks ning veel üks nupp võimsuse lisamiseks. (vaata pilti nr. 2!) 

Kuna seni olin orgasmi saamiseks kasutanud dušši (selle nipi ma avastasin täiesti juhuslikult 15-aastasene koledas ühika pesuruumis kollasel taburetil) ja lihtsat vibraatorit, siis tundus veider vidin eriti põnevana. Küsisin mehe käest, et mis see on? Tema mäletas, et see oli tema emal olnud kaelasoonte masseerimiseks, ostetud 60ndatel.

Samal päeval proovisime ning see haamrike jäi aastateks minu suurimaks sõbraks. Panin sellele nimeks Surra-Vurra. Juhe käis seina, patareisid ei olnud vaja, võimsust sai reguleerida, mootori hääl oli õudsalt vali ning parim oli see, et massaašivahend oli iseenesest nii raske, et see lisas veel mõnusat survet kliitorile. Haamrikest oli mugav käes hoida või kõhule asetada, nii et mõnu kestis, ja samal ajal mehega seksida.

Kahjuks oli aga minu hea Surra-Vurra juba vana ning ühel hekel kärssas mootor läbi ning korra suutis mees selle uuesti mähkida. Siis aga läks ustav sõber õhtule ning mina mehest lahku.
Nüüd on mul uus mees, kes on väga osavate skulptorikätega. Aga see on juba teine lugu :)

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles