Hüvasti, mustad silmaalused!

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohelise tee pakikesed.
Rohelise tee pakikesed. Foto: SCANPIX

Korralikust ööunest alati ei piisa, et tumedatest silmaalustest lahti saada. Õnneks on häid võimalusi, mille abil saab kotte silmade alla vähemnähtavateks muuta.

Kodune meetod

Hoia kurk salati tarvis ja võta hoopis kaks rohelise tee pakikest, kirjutab womansday.com. Tumedad sõõrid silmade ümber tulevad veresoontest. Kofeiin tee sees ahendab veresooni ja teeb need vähemmärgatavateks. Antioksüdandid vähendavad pundumist ja turset.

Leota kahte rohelise tee pakikest viis minutit ja lase neil jahtuda. Seejärel aseta need veerand tunniks oma silmadele. Protseduuri võid korrata iga nädal.

Meditsiiniline lahendus

Dermatoloogid korrigeerivad tumedaid silmaaluseid IPLiga (intensiivne pulseeriv valgus). Protseduuri ajal aurustatakse nähtavad veresooned, mis ei ole vajalikud. IPLi abil silutakse ka kortse, kuid see protseduur on üsna soolase hinnaga.

Meigitrikk

Selleks, et meigiga hästi silmaaluseid katta, peab olema õige peitepulk. Kui su silmaalused on sinakad, siis sobib kõige paremini pehme virsiku või kollaka tooniga peitepulk. Kui su silmaalustel on punakas või roosakas varjund, siis kasuta toodet, millel on rohekas baas. Kanna toodet alumiste ripsmete alla ja üles silmanurkadesse, et ringid silmade ümber täielikult katta. Kasuta hajutamiseks aplikaatorit, mitte näppe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles