Neli nõuannet lopsakamate ripsmete heaks

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Turguta oma ripsmeid, et nad kasvaksid pikemaks ja tihedamateks. Zest jagas selleks puhuks häid nõuandeid.

Õlita oma ripsmeid

Kui su ripsmed on rabedad, siis võid neile igaks ööks panna veidi vaseliini. Tõeliselt turgutab neid aga riitsinusõli. See on vana looduslik vahend, mis masseeritakse õrnalt ripsmetesse, et need püsiksid niisutatute, tihedate ja nõtketena.

Väldi koolutajaid

Väldi ripsmekoolutajate igapäevast kasutamist, sest need võivad murda ripsmete otsi. Ära unusta vahetada koolutaja padjandeid ja puhasta neid, et vältida ripsmete kleepumist koolutaja külge ja seeläbi ka murdumist. Kasuta kunstripsmeid pigem eriliste sündmuste puhul, mitte iga päev.

Kasuta ripsmeseerumit

Seerumeid ripsmetele on erinevaid ning tulemus ei pruugi kohe näha olla, kuid kui oled järjepidev, siis võib neist väga palju kasu olla. Eestis müüakse näiteks Yxes, Maxeylash, Talika ja teiste tootjate ripsmeseerumeid.

Puhasta hoolikalt

Kasuta efektiivset silmameigieemaldit, et sa ei peaks oma ripsmeid kõvasti hõõruma. Kõige parem on, kui leiad meigieemaldi, mis samal ajal ka kosutab ripsmeid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles