Seitse märki, et oled voodis hea

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi muretsenud selle pärast, kui hea sa voodis oled? Väga palju oleneb kindlasti vastastikusest sobivusest, sest mis meeldib ühele, ei pruugi sugugi erutada teist.

Olgu su mehe eelistused, millised tahes, kuid on seitse märki, mis viitavad sellele, et tal ei ole sulle midagi ette heita, kirjutab yourtango.com.

1. Ta pigistab armatsemise ajal oma käsi rusikasse ja hoiab jalgu pinges. See on füüsiline märk sellest, et su mees on tõelises ekstaasis. Kui näed, et ta teeb nii, siis näeb ta ilmselt tõsist vaeva, et mitte liiga vara lõpetada.

2. Ta tahab seda kohe uuesti teha. Kui oled teda rabanud, ei saa tal sinust küllalt ning vaid mõte eelnevale tõstab taas temas iha.

3. Ta on pärast väga flirtiv. Veel üks märk sellest, et ta ei saa oma mõtteid olnust eemale, on see, kui pärast väga tugevalt flirdib. Nõnda krutib ta pinget järgmise korrani.

4. Ta on pärast väga tundeline. Mees, kes on sust väga sisse võetud, on pärast armatsemist väga tundeline ning tal on väga raske oma käsi sinust eemal hoida.

5. Ta ütleb sulle, et see oli imeline. See on küll üsna ilmne, kuid kui mees ütleb, et toimunu oli hämmastav, mõtleb ta seda tõsiselt. Ta ei ütle seda viisakusest, vaid selleks, et jätkaksid samamoodi.

6. Sul endal oli hea. Kui sul endal oli ebamugav või halb, siis tundis tema ilmselt sama. Samuti, kui sinu arvates oli vahekord kuum ja kirglik, siis jagab ta tõenäoliselt sama arvamust.

7. Ta tahab proovida midagi uut. Mehed on oma loomult võitlushimulised. Kui oled teda millegagi rabanud, siis tahab temagi sulle muljet avaldada. Kui ta tahab teha midagi uut, võib see olla märk, et ta tahab sind rahuldada sama hästi nagu sina teda ning ta üritab rohkem vaeva näha.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles