Eva Mendes: enesekindlus on seksikas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Mendes
Eva Mendes Foto: SCANPIX

Hollywoodi kaunitar Eva Mendes on ilus, sportlik ja nutikas. Ta rääkis ajakirjale Zest eneseusust, enesekindlusest ja välimusest.

«Ma eelistan terminit «seksikas» «ilusale», sest ilus võib olla igaüks,» selgitas ta. «See, mis teeb kellegi seksikaks – ja seda on kohe tunda, kui ta sinuga räägib või juba siis, kui ta ruumi astub – on teadmine, et tal on midagi pakkuda. Võib olla, et ta on naljakas, tark või väga lahke, aga ta teab seda ning oskab ennast hinnata. See on väga seksikas.»

Eva Mendes rääkis, et oli teismelisena väga õnnetu ning kurtis pidevalt kõige üle, mis talle sündimisega kaasa anti. Vanem õde ja ema aitasid tal mõista, et ta peab eelkõige muutma suhtumist iseendasse. «Pead õppima leppima sellega, mida sa ise muuta ei saa ja olema vapper, et muuta seda, mida saad,» rääkis staar, kes mõistis järsku, milline võim tal iseenda elu üle on.

Staaril on reegel, et ta kui ta seisab peegli ees, ei ütle ta enda kohta kunagi midagi sellist, mida ta ei ütleks sõbrale. «Ära too kunagi kellelegi tema vigu esile, mitte kunagi. Ära tee seda ka endaga,» rõhutas ta. «Samuti on oluline komplimente vastu võtta, isegi kui sa pole nendega nõus. Ma pole kunagi mõistnud, et miks nii paljud naised ei suuda komplimente vastu võtta.»

Naine on enda sõnavarast eemaldanud sõnad «kahetsus» ja «oleks», sest need ei meeldi talle. «Ma tõesti ei kahetse mitte midagi,» väitis ta. «Kui vaatan oma elule tagasi, siis isegi need otsused, mida võib pidada vigadeks, olid hetked, millest õppisin kõige rohkem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles