Kirjutamata reeglid jõusaalis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled ammu mõelnud jõusaali ja rühmatreeningutele minna, kuid ei tea, kuidas käituda ja mida teha ning mida mitte teha? Galtime.com tegi nimekirja kirjutamata reeglitest, mille järgimine võib sind  trennikaaslaste jaoks üpriski ebameeldivaks muuta.

1. Rühmatreeningule saabu võimalikult hilja ning mine otsejoones esimesse ritta keskele. Treener on sul kohe nina ees ning sa ei pea pingutama, et tema ette näidatud samme näha. Vahet ju pole, et teised sinu tagant ei näe.

2. Kui sa hiljaks jääd, siis ole niivõrd vali, lärmakas ja kohmetu, et kõik kuuleksid ja näeksid sind. Kõik tahavad kuulda sinu raskest päevast.

3. Ära kunagi pühi enda järelt kasutatud tehnikat puhtaks. Nendele viitavad sildid pole sulle mõeldud.

4. Kui lõpetad mõne jõusaalis oleva seadme kasutamise, siis istu sellel veel pikalt. Praegu on sinu kord ja kõik teised peavadki ootama!

5. Las muusika su kõrvaklappides mängib nii valjult, et ka kõik teised kuuleksid. Seda kutsutakse jagamiseks.

6. Kanna väga liibuvat, kehakumerusi äärmiselt rõhutavat riietust. Kui sul on, mida näidata, siis tuleb seda näidata!

7. Jaga teistele kõikvõimalikke nõuandeid. Sa aitad neid, kui jagad neile nõuandeid selle kohta, kuidas mingit seadet kasutada tuleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles