Ketlin Bachmanni kleidid tulevad sel aastal värvilisemad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ketlin Bachmann
Ketlin Bachmann Foto: SCANPIX

Kui varem on moedisainer Ketlin Bachmann kasutanud põhivärvidega oma tööde juures musta ja beeži, siis sel aastal avastas ta enda jaoks ka värvid.

«Ka minu kleidid on seal esindatud,» ütles Ketlin Bachmann 24. veebruaril vabariigi aastapäeva puhul toimuva presidendi vastuvõtu kohta. Kes tema kleite kannab, ta avalikustada siiski ei soovinud.

«Ma ei ole kindel, kas nad sellega nõus on. Peaksin enne ikka nende nõusolekut küsima,» põhjendas naine. Salapäraseid kleiditellijaid oli sel aastal Bachmanni sõnul isegi rohkem kui eelmisel aastal. «Praegu on viis ja võib-olla tuleb üks veel.»

Ketlini kleitidel on tema vana hea käekiri – naiselik joon ja elegantsus. «Selline naiselikkus on kõige õigem iseloomustus mu töödele,» jäi disainer oma tööde kirjeldamisega tagasihoidlikuks. Ühtseid värvitoone tema töödes pole, kuid uuendusi ses osas küll.

«Kui tavaliselt on must ja beež olnud mu lemmikud, siis sel korral on palju värve. Olen hakanud rohkem värvide peale mõtlema ja see on vahelduseks väga põnev,» ütles ta. Samuti loodab Bachmann, et ka kevadine mood tuleb värvilisem ning ütleb head aega monokroomsusele.

Esimene kleiditellimus tuli disainerile detsembri lõpus. «Kui kaua üks kleit aega võtab, seda ei oska ma öelda, sest teen ju mitut kleiti korraga. Ei ole nii, et võtan ühe kleidi kätte ja tegelen ööd-päevad ainult sellega,» selgitas ta oma tööpõhimõtteid. «Kindlasti on vabariigi aastapäevaks tehtud kleidid töömahukamad kui tavalise kleidi õmblemine!»

Vastuvõtu vaatamist ootab ta põnevusega, sest kleidid lähevad iga aastaga stiilsemaks ja väljapeetumaks. «Inimesed julgevad üha rohkem professionaale usaldada ja ma tahaks loota, et kõik peole minejad oma kleidid ikka professionaalide juures õmmelda lasevad. See on selline üritus, kus võiks!»

Palju aga ühe professionaali kleit maksta võiks, ei tahtnud Bachmann öelda. «See on selline teema, millest ei taha rääkida. Hinnad on väga erinevad ja sõltuvad palju materjalist.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles