Eestimaine Bastioni moemaja laieneb Inglismaale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beself
Beself Foto: Erakogu

Bastioni moemaja laieneb Inglismaa turule uue kaubamärgiga Beself. Beself on esimene Eestis loodud rõivabränd, mis on toodetud nii Eesti kui Inglismaa turule, suunatud noorele iseteadvale trendikale kvaliteedist lugupidavale naisele.

Veebruari alguses sõlmiti leping Londoni ühe juhtiva PR firmaga Bright Light PR, kes hakkab esindama Beselfi kaubamärki Inglismaal. Beself on üks esimesi Eesti moebrände, kelle eestvedajatel on avanenud võimalus selline leping sõlmida ja esimesed Inglismaa meelelahutusvaldkonnas tuntud inimesed riietatakse Beselfi kaubamärki märtsi keskel, kirjutati pressiteates.

Tallinna Lennujaamas uue brändi moeshõu peakorraldaja ja Bastioni loovjuht Kristiina Heinmets Aigro ütles, et kogu show ja detailid on inspireeritud Eestimaast ja Inglismaast. «Bastionil on väga hea meel teha koostööd uue moebrändi Beselfi lansseerimisel Eestimaa ühe vanima ja tähtsaima ettevõttega nagu EMT.»

Hetkel on kahe ettevõtte sloganiks Elus Edasi, ehk mõlemad ettevõtted laienevad Eestist kaugemale ja teevad seda väga edukalt. «Bastioni ja EMT soov on jätkata koostööd mitme projekti raames ja propageerida positiivset ellusuhtumist ajal, kus edu saavutamine ei ole enam nii lihtne kui mõned aastad tagasi.»

Beselfi omapäraks on ekstravagantne väljapaistev disain ja silmatorkavad puhtad värvid. Beselfi peadisainer on Triinu Jõhve, kes kirjeldab oma kollektsiooni põhijooni järgmiselt: «Põhirõhk on neutraalsetel värvidel. Eelistatud on julgelõikelised klassikalised kostüümid kontorirõivasteks, värvilised vallatud kokteilikleidid ning suur valik huvitava disainiga pluuse ning vihmamantleid.»

Beselfi kõige olulisem prioriteet on vankumatu kvaliteet nii disainis, konstruktsioonis kui õmblemises. Rõhku pannakse materjalidele, et need oleksid kergesti hooldatavad ja kauakestvad. Beself toodetakse ideest teostuseni Tallinna kesklinnas, mis võimaldab pret-a-porter moebrändile lisada palju haut couture´i detaile nagu drapeeringud, voldid, satsid, vööd, erilõikelised kraed ehk ühesõnaga taskukohane luksus.

Beselfi ülemineku kollektsioon on olnud Bastioni poodides saadaval juba 2011 aasta septembrist. Oktoobris muudeti poodide kontseptsioon, et eraldada kahte moebrändi Bastion & Beself. Viimase poole aasta jooksul on Beself väga hästi vastu võetud mitmete Eesti tuntud naiste poolt, teiste seas proua Evelin Ilves, Urve Palo, Ingrid Tõniste, Kristiina Heinmets-Aigro, Mairit Saluveer, Gerli Padar, Heli Mets, Annika Urm, Marge Rahu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles