3 sodiaagimärki, kes võivad peagi ekskallima juurde tagasi minna

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Kellele kingitakse uus võimalus?
Kellele kingitakse uus võimalus? Foto: Pexels

Suhted on sisenemas sügavasse ümberhindamise perioodi - mõne jaoks võib see tähendada endise kallimaga sideme taastamist. Universum annab võimaluse oma suhetest paremini aru saada, mis võib tähendada uut algust vana armastusega. Kas kuulud nende kolme tähemärgi hulka, kellel on kõige suurem tõenäosus vana leek lõkkele lüüa? 

Meid ootab ees pikem Veenuse retrograadne rännak, mil vaadatakse tagasi oma suhteajaloole ja mõeldakse möödunu üle. Tihti võtab samal ajal ühendust ka keegi oluline inimene minevikust. Veenus läheb retrograadseks küll alles 19. detsembril ja jätkab tagurdamist 40 päeva ja 40 ööd. Ent juba alates neljapäevast (9.12) avanevad seekordse armastuserännaku teemad, kuna Veenus hakkab tegema ühendust Pluutoga, mis jääb sümboliseerima ka kogu retrograadset perioodi.

Pluuto on allilma valitseja, kelle võimusesse jäävad surmad ja taassünnid. Ta näitab meile kõige sügavamaid hirme, aga ka ihasid, et läbi nende saaksime teada, kes me tõeliselt oleme, ning võiksime uuesti tuhast tõusta. Seetõttu on rohkem tõenäoline kui varem, et keegi meie minevikust võib sel perioodil uuesti «ellu ärgata». Endalegi ootamatult võivad lüüa lõkkele ammu unustatud tunded, võibolla isegi tugevamalt kui varem.

Kolme järgmise sodiaagimärgi puhul on kõige tõenäolisem, et see juhtub just nendega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles