Kas sul on õige kaaslane? Uuri numeroloogiast järele

Copy
Foto: Shutterstock

Miks mõned inimesed omavahel sobivad aga teised pidevalt kaklevad? Miks tundub, et on inimesi, kellega hingad nagu ühes rütmis ja teisi, kellega asuksid nagu erinevatel poolustel? Millest sõltub inimestevaheline sobivus? Kõigile neile küsimustele leiab vastused Eesti ühe tuntuma numeroloogi Timo Reinpali uuest raamatust «Suhted ja sobivus. Numeroloogia ja sünastria». Loe raamatust katkendit!

Raamatus «Suhted ja sobivus. Numeroloogia ja sünastria» tahan teile tutvustada numeroloogilist meetodit, mille abil on võimalik analüüsida omavahelisi suhteid nii perekonnas, partnerluses kui ka geograafiliste piirkondadega, mis kõik kannavad endas neile ainuomast energeetilist koodi.

On kohti, kus üks inimene ei tunne ennast hästi ja soovib kiiresti ära kolida. Samas aga tajub teine arusaamatut tõmmet ja rahu, kui satub täpselt samasse piirkonda. Miks on see nii? Ehk leiab numeroloogilise mandala abil sellele küsimusele lahenduse.

Mandala on püha kujund, mis vana sanskriti keelest tõlgituna tähendab «maailma loomise alust».

Mandala kuju on ring, mis sümboliseerib universumit ja mille sees asub materiaalset maailma sümboliseeriv ruut. Selles ruudus jookseb omakorda lahti kaheksanurk, mille nurgad viitavad ilmakaartele ehk erinevatele energeetilistele punktidele meie maailmas. Ja kõige selle sees joonistub välja inimese kuju ehk meie energeetiline iseloomustus, mis väljendub läbi erinevate joonte ja nende omavaheliste aspektide. Ühesõnaga – mandala näitab inimese seotust kõiksusega läbi erinevate energeetiliste kanalite. See sümboliseerib universumit ja aega milles asub inimene.

Timo Reinpal, «Suhted ja sobivus. Numeroloogia ja sünastria».
Timo Reinpal, «Suhted ja sobivus. Numeroloogia ja sünastria». Foto: Raamat

Numeroloogiline mandala on sügavuti minev esoteeriline tõlgendus inimesest ja tema kohast maailmas, kuidas ta suhtleb ümbritsevaga, milliseid jõude endas peidab ja mil viisil ta ennast elus avab. Siit saab näha põhjuseid, miks keegi on siia ilma sündinud, kus ta oleks kõige edukam ja millised suhted aitavad tal elus edeneda ning kasvada, millised jällegi takistavad ja segavad.

On suhteid, kus inimesed tõmbuvad teineteise poole justkui magnetiga, ja selliseid, kus inimesed põrkuvad ebameeldivust tajudes teineteisest kiiresti eemale. Miks on asjad just nii ja mitte teisiti? Mis põhjustab konflikte ja miks mõned vahekorrad saavad kohe alguses hoo sisse? Need küsimused on paljudel inimestel küsimärke ja arusaamatusi tekitanud ning ajendanud otsima vastuseid, mis võivad viia väga erinevatesse suundadesse ja omapärastesse kohtadesse.

Üheks selliseks lahenduseks pakun välja numeroloogilise seletuse, mis aitab näha meis kõigis varjul olevaid omadusi ja jõude, mille abil hoomame maailma ja püüame mõista seda, mis ümberringi toimub.

Numeroloogia on igivana esoteeriline teadus, kus seletatakse universumis toimuvat numbrite abil. Öeldakse, et numbrites peitub tõde, need ei valeta, kuid neid tuleb õigesti mõistma õppida. Nende keel on esmapilgul tumm ja arusaamatu ega sobi kuidagi kokku meie arusaamisega maailmast. Kuid pinnapealne tasane vesi peidab endas ääretuid sügavikke ja seni avastamata allikaid, mis kätkevad endas teadmisi varjatud elust meie ümber ja meie sees.

Numeroloogia ja astroloogia on kaks venda, kes aitavad teineteisel vahendada inimeste ja kõiksuse vahelist dialoogi. Neid kahte ei saa võtta eraldi seisvate tegelastena. Nad on ühe ja sama perekonna kaks austustväärivat liiget, kelle poolt pakutava võtme abil on võimalik avada uks füüsilisele silmale märkamatuks jäävasse informatiivsesse maailma. Nad on abimeesteks mõistmaks iseennast ja oma kohta maailmas.

Mis on sünastria?

Astroloogias nimetatakse nii kahe erineva inimese omavahelist sobivust, mille abil saab uurida isiksuse suhet ettevõttega, kuhu ta plaanib tööle minna või kus ta juba töötab. Siit ilmnevad põhijooned ja arenemismustrid, mis hakkavad soosima või takistama isiku käekäiku.

Samuti toimib ka numeroloogiline sünastria, mis paljastab viisi, kuidas keegi mõjutab enda kõrval seisvat inimest, kellega tal on tekkinud tihedad suhted. See vahekord võib olla pingeline ja ärritav, kuigi välist põhjust selleks nagu ei ole. Just varjatud ja silmale märkamata jäävad asjaolud hakkavad ilmnema teravamalt, kui joonistada välja inimestevaheline numeroloogiline mandala, mis avab pildi nende sisemistest energiatest ja sellest, kuidas need teineteist vastastikku mõjutavad.

Timo Reinpal.
Timo Reinpal. Foto: Hanno Luukas

On isikuid, kes suudavad tööalaselt teineteisega väga hästi toime tulla, kuid eraelus muutuvad nende vahelised suhted millegi pärast kiiresti pingelisteks. See tekitab küsimusi ja võib mõjuda päris häirivalt, kui ei osata leida sobilikku kohandumismudelit.

Täpselt sarnaselt tegutseb ka mehe ja naise vaheline energiate vahetus. Enne abielu oli suhe ülitore ja täis säravaid värve, kuid peale abielu ametlikku registreerimist, kus naine võttis mehe perekonnanime, muutus vastastikune läbisaamine mõne ajaga üsna ebameeldivaks. Keegi ei saa aru miks? Inimesed on ju täpselt samad, väliselt ei ole keegi muutunud ei paremaks ega hullemaks, kuid siiski on midagi viltu läinud ja seda tajutakse vaistlikult sügaval sisemuses. See on kindlasti sedasorti küsimus, mis vajab lähemat selgitamist.

Samuti saab, toetudes sünastrilisele numeroloogiale ja kasutades mandalat lahtimõtestajana, välja selgitada kellegi suhte tema kodukohaga, olgu selleks siis küla, linn, maakond või riik tervikuna. On piirkondi, mis lasevad inimesel vabalt areneda ja omandada uusi elukogemusi sujuvalt ning viljakalt, kuid kolides tööga seoses teise linna või riiki, hakkavad peagi ilmnema sootuks vastupidised tendentsid. Kolimise põhjuseks võib olla mitmeid erinevaid tõukeid, kuid enne oleks tore, kui saaks täpsemalt järele uurida, mil viisil hakkab uus elukoht inimest mõjutama. Siin tekib vajadus kohaneda. Kas see toimub kiiresti ja libedalt või läbi suurte taksituste, on igaühel erinev. Ja leidub neidki, kes elukohta vahetades ei saagi oma käekäiku edukamaks kujundada, vaid peavad hakkama tõsiselt võitlema, et üldse ellu jääda. Siis öeldakse, et koht ei ole elamiseks sobiv. See häirib ja takistab, ei salli uut inimest.

Muistsel ajal arvati, et igal kohal, allikal ja maalapil on oma jumal, vaim või haldjas, kellele meelepärast pakkudes sai muuta teda enda suhtes sõbralikumaks. See võibki nii olla, kuid kindel on see, et kui koha energeetiline vibratsioon ei sobi kokku inimese enese põhilise energiaväljaga, mis luuakse esmalt ikka vaimses plaanis, siis ei ole loota ka sujuvat ühtesulamist uue piirkonnaga.

On kohtasid, mis jäävad inimesele alatiseks neutraalseks. Need ei soodusta ega takista tema kulgemist läbi elu. Siin saab elada rahulikult, kuid tuleb ise olla aktiivne enda valitud rajal. Siis saadab toiminguid ka edu.

Kuid vaenulikud kohad, linnad ja riigid, mille egregor võngub sootuks teisel sagedusel kui inimese enda energeetika, hakkavad läbi terve elu teda segama ja häirima. Siin ei kohane inimene iialgi ning hakkab kiiresti igatsema muutust ellu, uut kohta elamiseks, kus kõik kulgeks temale soodsamates tingimustes.

***

Kuidas koostada numeroloogilisi sobivuskaarte ning teha suhte- ja sobivusanalüüse saad teada rohkete näidetega illustreeritud raamatust «Suhted ja sobivus. Numeroloogia ja sünastria». Tundes numbreid ja nende «salajast» keelt ootavad meid ees huvitavad avastused enda ja lähedaste kohta, mis aitavad suhteid paremini mõista ja harmooniliseks muuta.

Raamatu autor Timo Reinpal on numeroloogiaga tegelenud juba alates 1987. aastast. Ta on esinenud telesaadetes ja kirjutanud ajalehtedes ning koostanud väga paljudele inimestele numeroloogilisi horoskoope.

Varasemalt on tema sulest ilmunud raamatud «Numeroloogiline prognoos 2022. Horoskoop igale inimesele» ja «Numeroloogiline mandala. Numbrite mõjud meie igapäevases elus».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles