4. detsembril toimus päikesevarjutus, mida Eestis küll näha ei ole, kuid mille astroloogiline tähendus on väga suur ja moodustab koos möödunud kuuvarjutusega terviku. Oleme suurte muutuste lävel - seda nii üksikisiku kui ka ühiskonna ja maailma tasandil. Loe lähemalt, mis meil ees seisab.

4. detsembri hommikul leidis aset kuu loomine koos päikesevarjutusega Amburis (troopilise sodiaagi järgi, mida kasutakse lääne astroloogias), mis Eestis paraku nähtavusse ei jäänud. Tegu on teise ja viimase varjutusega selles varjutuste hooajas, mis algas kuuvarjutusega kaks nädalat tagasi.

Olen varem varjutuste perioodist palju kirjutanud ning kõige olulisem, mida selle kohta teada, on see, et varjutuste periood korraldab teatavad jõud ja suunad maailmas ümber ning toob uue info ja liikumised, mis on järgmise kuue kuu jooksul arengu aluseks. Sel ajal saabub n-ö kosmiline tõuge, mis annab sündmustele võimsa kiirenduse ja väe. Kõik, mis leiab aset varjutuste perioodil, on kosmilises plaanis korrektne ja vajalik, isegi kui see inimestele ei meeldi.

Kommentaarid
Copy