Diana ja Charlesi abielu puruned Charlesi kõrvalhüppe tõttu? Vale, hoopis vastupidi!

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Siin pildil vaatavad prints Charlees ja printsess Diana juba erinevatesse suundadesse
Siin pildil vaatavad prints Charlees ja printsess Diana juba erinevatesse suundadesse Foto: STR New/REUTERS/Scanpix Baltics

Printsess Diana endise ihukaitsja Allan Petersi sõnul lõhkus Charlesi ja Diana abielu esmalt hoopis Diana, mitte Charles.

Aastakümneid avalikkusele pinget pakkunud prints Charlesi ja printsess Diana abielu sai Netflixi sarja «The Crown» neljanda hooaja tõttu taas suureks kõneaineks. Sari kirjeldab, kuidas värske abielupaari suhe hakkas aeglaselt murenema, kui Charles naasis varsti pärast pulmi oma eelmise armastatu, Camilla Parker-Bowlesi, juurde, et vana kirg taas ellu äratada, samal ajal, kui noor printsess Diana jäi paleesse üksi nutma.

Nüüd aga väidab paari endine ihukaitsja Allan Peters Daily Maili vahendusel, et printsess Diana oli esimene, kes abieluvälisesse suhetesse sattus. Petersi sõnul taaselustas Charles oma suhte Camillaga alles pärast seda, kui sai teada Diana suhetest teise ihukaitsja, Barry Mannake'iga. Petersi sõnul oli tema see isik, kes ütles Charlesile, et tema naisel on kõrvalsuhe. Peters töötas Diana kõrval peaaegu kümme aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles