GALERII ⟩ Vaata, kui värvikas publik käis Apollo naisteka filmipeol

Copy

Eesti moehuvilised tegid tutvust Gucci moemaja müsteeriumiga. Apollo naistekas tõi kõigis Apollo kinodes üle Eesti kokku hulgaliselt moefänne. Kes vaatasid kirgedest kubisevat krimilugu «Gucci tragöödia» Solarise kinos Tallinnas? 

Nagu Apollo naistekale tavaks – see pole lihtsalt hea filmi vaatamine parimas seltskonnas, see on ka pidu koos rikkalike üllatuste ja kingitustega! Kõiki saabujaid ootasid tervitusjoogiks Somersby ja Galipette siidrid ning Premium Brandsi taimsed mandli- ja pähklijoogid. Lisaks rikkalikult miniformaadis LOVE Beauty & Planeti kosmeetikat. 
Leia ennast ja oma tuttavad suurest galeriist! Pildid on allalaetavad.

Kaks kõige sädelevamat naeratust Apollo naisteka filmipeolt. 
Kaks kõige sädelevamat naeratust Apollo naisteka filmipeolt. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
Miks minna kinno ühe sõbrannaga, kui viiekesi on veel palju toredam!
Miks minna kinno ühe sõbrannaga, kui viiekesi on veel palju toredam! Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
Apollo naistekale tuli palju värvikaid ja rõõmsaid külalisi. 
Apollo naistekale tuli palju värvikaid ja rõõmsaid külalisi. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
Eestiski on omad moetipud, selle punase kleidi tegi Iris Janvieri moemaja. Õhtut juhtis Postimehe teemaveebide juht Kristina Herodes
Eestiski on omad moetipud, selle punase kleidi tegi Iris Janvieri moemaja. Õhtut juhtis Postimehe teemaveebide juht Kristina Herodes Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
Gucci moefilmi vaatajate seas oli ka värvikaid ja stiilseid härrasid
Gucci moefilmi vaatajate seas oli ka värvikaid ja stiilseid härrasid Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
Apollo naistekas sündis koostöös Sõbranna portaaliga. Teemaveebide reibas tiim, vasakult: Triin Palmipuu, Ele Kalda, Kristina Herodes, külaline Erki Tammleht ja ees Triin Sepp.
Apollo naistekas sündis koostöös Sõbranna portaaliga. Teemaveebide reibas tiim, vasakult: Triin Palmipuu, Ele Kalda, Kristina Herodes, külaline Erki Tammleht ja ees Triin Sepp. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Millised on muljed?

«Kõige parem moefilm, mida ma olen näinud,» kuulutas moeekspert ja saatejuht Anatoli Ein. «Mulle tohutult meeldis, hästi äge film, emotsionaalne,» leidis ajakirjanik Triin Palmipuu. «Väga tore õhtu ja huvitav film, täiega tasus tulla,» arvasid kaks tundmatut külalist. 

24.11.2021, Tallinn, Solarise Apollo. «Sõbrannaga kinno» filmipidu koostöös Apolloga.
24.11.2021, Tallinn, Solarise Apollo. «Sõbrannaga kinno» filmipidu koostöös Apolloga. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Sel korral loositi külaliste vahel välja tohutu hunnik uhkeid kingitusi: 

  • Kaks Bonobo kinkekotti. Bonobo on kodumaine kosmeetikasari, mis on loodud loodust ja loomulikkust hindavale naisele. Igal Bobono tootel on oma toime, mis on pärit taimede looduslikust väest.
  • Kaks Myfitness kinkekotti – rätik, plätud, kehaanalüüs, tasuta pääsmed. MyFitnessi missioon on inspireerida, toetada ja motiveerida inimesi aktiivsele, tervislikumale elustiilile läbi regulaarse liikumise.
  • Kõrvarõngad Krunnipealt. Krunnipea disainipood esindab Eesti, Soome ja Baltikumi disainerite loomingut. 
  • Nurme Looduskosmeetika kinkekott. Kõik Nurme loodustooted on tehtud käsitsi, kasutades vaid parimaid tooraineid.
  • Mysushi kinkekaart. Kes ei armastaks maistvat, värsket ja tervislikku sush'it?
  • Kalev SPA kinkekaart
  • Kalev Spa 18+ Sauna-Oaasi kinkekaart kahele. Ainult täiskasvanutele mõeldud Sauna-Oaasis asub Eestis ainulaadne troopiline oaas, mis on kui rännak vihmametsa. Teist sellist mitte üheski spaas pole.
  • Kolm Kehapoe kinkekotti
  • IvyBears Stress Reliefi marjamaitselised kummikarud. Kehapood pakub professionaalseid ja kiidetud näo- ja kehahooldustooteid, toidulisandeid, nutri- ja looduskosmeetikat.
  • Kaks Eucerini kinkekotti. Eucerini kvaliteetsete toodete aluseks on ulatuslikud uurimused ning kirglikkus naha suhtes. 
  • Berrichi kinkekott. Berrichi on Eestis toodetud looduskosmeetika sari. Toodetes kasutatakse vetikatest saadud ekstrakte, mis on head abilised nahaprobleemide leevendamisel. Kingikotis on meigieemaldusõli ja looduslike AHA-hapetega näopuhastustoonik.
  • Terve kott jooki Vichy Vitamin Booster ja Vichy vihmavari. Vichy Vitamini vitamiiniveed pakuvad korraga nii kosutust kui mõnusat janukustutust. Meil kõigil tuleb ette olukordi, kus vajame väikest turgutust, et tagada hea enesetunne.
Taas üks oodatud kingitus on leidnud loosiga õnneliku omaniku. Palju õnne!
Taas üks oodatud kingitus on leidnud loosiga õnneliku omaniku. Palju õnne! Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Kõik need väärt auhinnad leidsid endale õnnelikud omanikud! Külalised nautisid lõbusat õhtut ning filmielamust. Kohtumiseni järgmisel Apollo naistekal loodetavasti õige pea!

Sõbrannaga kinno! «Gucci tragöödia» 24.11.2021
Sõbrannaga kinno! «Gucci tragöödia» 24.11.2021 Foto: Apollo Kino
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles