UUS REKORD ⟩ Tallinnast saab sel talvel lennata otse 40 sihtkohta (1)

Naine
Copy
Tallinna lennujaam.
Tallinna lennujaam. Foto: Liis Treimann / Postimees

Tallinna lennujaamast on 2021/2022 talvel (oktoobri lõpust kuni märtsi lõpuni) sihtkohtade valikus lausa 40 linna, mis on ka uus sihtkohtade rekord, kirjutab Trip.ee

Regulaarlendude kõrval saab eeloleval talvel tšarterlennuga ka nelja sihtkohta – Gran Canariale ja Tenerifele Kanaari saartele ning Hurghadasse ja Sharm el Sheikhi Egiptuses.

Oma osa sihtkohtade paljususse annab lennufirmade võitlus turujaotuse pärast. Näiteks Rooma ja Napolisse, kuhu varem otseühendusi Tallinnast polnud, pakuvad sel talvel lende nii Wizz Air kui ka Ryanair. Samuti lendavad mõlemad nimetatud lennufirmad Milanosse, Ryanair Bergamosse ja Wizz Air Malpensasse. Kõige tihedam on ühendus Helsingi ja Stockholmiga, kuhu Tallinnast on vastavalt kuni 6 ja 5 lendu päevas. Riiga saab lennata 2 kuni 3 korda päevas.

Tallinnast saab sel talvel lennata otse 40 sihtkohta.
Tallinnast saab sel talvel lennata otse 40 sihtkohta. Foto: Tallinna lennujaam

Täiesti uued regulaarlendude sihtkohad sel talvel on näiteks Billund, Liverpool, Beauveais (Pariis) ja ka märtsi algusest planeeritud Wizz Airi Veneetsia.

Sügis ja talv on Tallinnast lendamiseks enneolematult soodne, sest odavlennufirmad pakuvad praegu hindu, mis on kohati soodsamad kui Tallinna-Tartu bussipilet. Edasi-tagasi lennupileteid Maltale, Küprosele, Itaaliasse, Austriasse ja Prantsusmaale võib kohati leida alla 20 euro eest. Sellised soodukad leiad Trip.ee lendude soodukate rubriigist.

Tallinna lennujaam kutsub kõiki üles reisima vastutustundlikult – pidama kinni kehtestatud reeglitest, kandma maski ning viima end enne reisile suundumist kurssi sihtriigi nõuetega. Informatsiooni sihtriikide nõuete kohta leiab Reisi Targalt lehelt.

Vaata rohkem infot lennuaegade ja lennufirmade kohta Tallinna lennujaama kodulehelt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles