NÄDALAPROGNOOS ⟩ Täheseisud toovad imelise hingetõmbehetke, romantikat ja tervendust keset rasket aega!

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Vaatame, millised plantaarsed seisud mõjutavad meid kollektiivselt nädalal 22. november - 28. november. See nädal tõotab tulla kui «taastusravi», mida paljud praegusel ajal vajavad. 

Meid ootab ees järjekordne harukordne nädal! Kuid seekord pole tegu mitte üliintensiivsete ja saatuslike seisudega, vaid hoopis väga harmooniliste astroloogiliste aspektidega, mis annavad meile kauaoodatud hingetõmbehetke. Lõpuks ometi saabuvad päevad, mis ei ole täis ootamust, väljakutseid ja teravaid pöördeid.

Kogu nädala toimivad muude sündmuste taustal kaks tugevat harmoonilist aspekti - Veenuse sekstiil Marsiga ja Saturni sekstiil Chironiga. Neist esimene annab elujõudu, loovust ja särtsu, mis on maheda dünaamikaga. Seltskondlik elu ja suhted on soositud, mõistmine meeste ja naiste vahel paraneb ning osatakse näha teineteise häid külgi. Tekib isu elu ja naudingu järele - mitte selline, mis neelab sind endasse, vaid üsnagi tasakaalukas ja selge ning rohkem loov kui tarbiv. Ja olgem ausad, Veenuse sekstiil Marsiga on üks mõnusalt romantiline ja seksikas energia. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles