OHTLIK VAHEKORD. Piiripealsete voodipraktikate populaarsus on viimastel aastatel kasvanud ja kägistamine on kindlasti neist kõige ohtlikum. Mäng noateral elu ja surma piiril. Miks seda siis ikkagi tehakse?

Kägistamine – no seda ei tee ju mitte ükski mõistlik inimene?! Siiski – 20 protsenti mehi ning 12 protsenti naisi väidab, et on oma partnerit intiimvahekorra ajal kägistanud. Seda kinnitab teadusajakirja Journal of Sexual Medicine 2020. aastal tehtud uuring. Ometi ei ole paljudel sellise seksuaalse praktika harrastajatel teadmisi, kuidas oma kallima kaelaga ohutult ringi käia.

Kägistamise kui seksimängu laiema leviku ning näilise normaliseerumisega meie ühiskonnas on kahjuks üha enam kerkinud üles ka selliseid juhtumeid, kus naised ütlevad, et neid on seksi ajal ilma luba küsimata kägistatud. Kägistajad ise aga väidavad mõrva eest süüpingis istudes, et nemad harrastasid lihtsalt karmi seksi.

Kuigi kirehoos kägistamisega võib selle harrastajate sõnul kaasneda kirjeldamatu nauding, on’s see ikka kaasnevaid riske väärt? Piiripealse praktika teemal saavad sõna nii arst, armuekspert kui ka naine, kes kägistamist täiest kõrist naudib.

Ettevaatust, sisu võib olla häiriv.

Kommentaarid
Copy