ERKI moe-show 2012 ootab värskeid kavandeid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI Moeshow 2011. aastal.
ERKI Moeshow 2011. aastal. Foto: Artur Sadovski

Haarake kätte riidekriit ja teritage oma käärid, sest varsti avaneb ERKI moe-show kavandite konkurss.

Oodatud on kõige metsikumad disainifantaasiad nii kodumaistelt kui välismaistelt autoritelt, tuntud ja tundmata moeloojatelt.

ERKI moeshow sai alguse mitukümmend aastat tagasi, kui tollase kunstiinstituudi tudengid otsustasid korraldama hakata moedemonstratsioone, mis oma mässumeelsuse ja avangardsusega teeksid silmad ette kõigile teistele toonastele moe-show'dele. Nüüdseks, 2012. aastaks, on ERKI moe-show'st saanud iga-aastane suursündmus, kus noored moedisaini talendid saavad võimaluse oma kollektsioone esitada.

2012. aastal on ERKI moe-show löönud käed selliste moeüritustega nagu Moelennuk ja MoeP.A.R.K, andes võimaluse mõlema ürituse võidukollektsioonidel teha etteaste just ERKI moe-show'l. Moelennuk toimub juba 17. veebruaril Bekkeri sadamas ning MoeP.A.R.K 17. märtsil Paides.

Kavandeid ERKI moe-show'le saab esitada 12. aprillini ning konkurss kulmineerub mai lõpus toimuva suurejoonelise moeetendusega. Konkursi täpsemad reeglid aadressil erki.artun.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles