Odavad või tasuta viisid armastuse avaldamiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Käes on valentinipäev ja mis saaks veel õigem olla kui sel päeval kuidagi eriliselt oma kallimale armastust avaldada. Selleks on aga erinevaid võimalusi, mis maksavad vähe või on täitsa tasuta, kirjutas shine.yahoo.com.

Kõigist kingitustest ja üllatustest olulisem on teise inimese pühendumine, aeg ja armastus. Astu eemale rahakotist ja ühiskondlikest normidest, mis «käsivad» sul kingitusi osta! Selle asemel avalda oma kallimale armastust viisil, kuidas sa seda varem veel teinud pole.

Käsitsikirjutatud sildikesed

Selle asemel, et kulutada raha kaartidele ja valmiskirjutatud sildikestele, võta aega, et see ise valmistada. Veel parem – ütle oma armastatule, et sellest valentinipäevast saab alguse sinu «aasta armastusmärkmetega» ehk selle asemel, et oodata armastuseavaldusega sõbrapäevani, ütled talle seda palju sagedamini kui seni. Väikesed armastust täis sildikesed on isiklikud, romantilised ja nõuavad rahaliselt väga vähe.

Hommikusöök voodis

Juba teadatuntud, kuid väga mõjus viis oma armastuse väljendamiseks. Ja see nõuab vaid väikest lisaenergiat! Te peate nagunii hommikusööki sööma, eksole? Valmista just tema kõige lemmikum hommikusöök ning üllatada teda seda voodisse viies. Ta on õnnelik, sest sa tegid talle süüa ning õnn muutub suuremaks, kui ta saab seda voodis nautida!

Otsi ilus, kuid vaikne koht ja tee see enda omaks

Vii oma armastatu õue ning otsige endale «oma kohake». Sellest saab teie lemmik romantiline koht, kus saate käia ikka ja jälle üksteise seltskonda nautimas. Kui saad või tahad piknikku pidada, siis see muudab asja veel täiuslikumaks. Ja kuulge, piknikku saab pidada ka talvel!

Osta lilli, kuid jää lihtsaks

Lilled on ilus viis näitamaks inimestele, et sa mõtled nende peale ja armastad neid. Valentinipäeval on peal ühiskondlik surve, et lilledele peaks kulutama meeletu summa ning kimp peaks olema võimalikult uhke ja võimas. Selle asemel, et lilledele suur summa kulutada ja lasta see võõral kohale toimetada, osta parem lihtne õieke ja anna see üle ise. See on ilus, isiklik ja romantiline žest.

Viska kive

Tunnistame, see kõlab kentsakalt, kuid võib väga armas ja romantiline olla! Seisa akna taga (isegi, kui te elate koos) ning viska aknasse väikesi kivikesi, hoides käes lillekimpu. Kivid püüavad ta tähelepanu ja varem või hiljem ilmub ta akna taha. Õrritav, kas pole? Romantiline? Absoluutselt!

Lugege üksteisele

Ette lugemine pole ainult lastele, vaid võite seda teha ka teineteisele. Valige mõlemad oma lemmikraamat ning istuge lähestikku. Alguses võib valjult ette lugemine tunduda kummaline, kuid harjute sellega ruttu. Üksteisele luuletusi ette lugedes jagate ilusaid sõnu ja emotsioone, veedate koos aega ning naudite teineteist. See on hea viis aja maha võtmiseks.

Looge midagi koos

Partnerid, eriti need, kes koos elavad, saavad veeta palju aega ühiste projektidega – värvimistööd, koristamine, parandamine. Need tegevused on hädavajalikud, kuid sageli mitte lõbusad. Sõbrapäev on hea päev millegi koos tegemiseks, kuid püüdke see võimalikult lustlikuks ja nauditavaks muuta! Mängige koos kas või mingit mängu, tehke üheskoos midagi uut süüa või voltige paberist loomakesi. Loomine ei pruugigi nii tore olla, kuid aja veetmine koos on mõnus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles