NÄDALA MAITSE ⟩ Kuidas teha kodujuustu-kõrvitsavormi? Narva kohviku Muna retsept

Britt Rosen
Copy
Kaevuri burger kange napsiga
kaevandusmuuseumis.
Kaevuri burger kange napsiga kaevandusmuuseumis. Foto: Kairi Tähe

TOIDURÄNNAK. Ida-Virumaa maitsete kaart on tegelikult palju kirjum, kui ainult silmud või brutaalkoka Indrek Kõveriku kuraasikas käekiri ja tema Narva-Jõesuu puhvet Franzia, mille kuulsus kajab üle Eesti ning kaugemalegi.

Et killukest neist maitsetest kogeda ja koguda, kutsuvad kümmekond Ida-Viru söögikohta 21. novembrini maitseseiklusele, mõni neist lausa maa alla: näiteks Eesti kaevandusmuuseumis saab ühes muuseumikülastusega maitsta kanget kaevurieinet ehk burgerit napsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles