KELMIKAS KOMPLIMENT ⟩ Vaata, kuidas reageerib printsess Anne sellele, et väike poiss teda seksikaks nimetab

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Printsess Anne käesoleva aasta 3. oktoobril Pariisis hobuste võidusõidurajal.
Printsess Anne käesoleva aasta 3. oktoobril Pariisis hobuste võidusõidurajal. Foto: Frank Sorge via www.imago-images.de/Scanpix

Juba muinasjutud õpetavad, et sinivereliste ja kuningakoja liikmete ees peab vägagi aupaklikult käituma ning hoolega sõnu valima. Ent kui on üks grupp inimesi, kes pea kõigi asjade ütlemisest puhta nahaga pääsevad, siis on need lapsed.

Hiljuti puutus ühe sellise lapsesuust langenud pärliga kokku ka Suurbritannia kuningakoja liige, kuninganna Elizabeth II ainus tütar, printsess Anne. Naine oli parjasti külastamas üht oma hoole all olevatest heategevuslikest ettevõtmistest, mis tegeleb puudega inimestele hobusega ratsutamise võimaluste pakkumisega.

Lõbusast vahejuhtumist saimegi teada organisatsiooni Riding for the Disabled (ingl. Ratsutamine puudega inimestele) Twitteri lehelt, mis jagas ühe noore ratsutaja, Ryderi-nimelise poisi ning 71-aastase printsessi vahelist vestluskatket. Õnneks oli juures ka fotograaf, kes kuningliku kõrguse reaktsiooni ka pildile püüdis.

Mis siis aga ikkagi juhtus?

Nimelt küsis noormees kõigepealt, et kas Anne ongi kuninganna. Vastuse peale, et tegelikult on kuninganna hoopis tema ema Elizabeth, otsustas väike kavalpea, et on sobiv aeg õige ebatavaliseks komplimendiks ning ütles: «Sa oled väga kaunis... ja väga seksikas!» Kõrgeauline printsess aga purskas sellise sõnavaliku peale südamest naerma.

Organisatsioon lisas oma Twitteris veel, et «Lastega töötamise juures on teatud ilu, sest nad tulevad igasuguste asjadega lagedale! Just selline oli sõnavahetus ühe meie ratsutaja ning tema kuningliku kõrgeaususe vahel.»

Kommenteerijad leidsid, et printsess Anne reaktsioon oli väga sobiv ning kiidusõnu väärt.

«Milline armas poiss. Tal saab olema tulevikus küll üks väga äge lugu rääkida sellest korrast, kui ta kuninglikku kõrgeausust printsessi seksikaks nimetas,» kirjutas üks. Teise sõnul oli tegemist viimase aja parima looga ning Anne huumorisoon on suurepärane ja ka kolmas leidis, et printsessil oli kogu olukorrale väga vaimustav reaktsioon. Vaata tema näoilmeid ise ülal olevatelt piltidelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles