Pille Petersoo: naisel peab olema oma missioon

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille Petersoo ja tema poeg Aksel.
Pille Petersoo ja tema poeg Aksel. Foto: SCANPIX

«Kui naisel on oma missioon väljaspool pereringi, ei teki tunnet, et ei oskagi muud kui kakapotte tühjendada,» ütles Eesti tuntuima kokandusportaali Nami-Nami peakokk, sotsioloogia doktorikraadiga Pille Petersoo (37) ajakirjale Pere ja Kodu antud intervjuus.

Pille on oma laste Nora Adeele (3) ja Aksliga (1) kodus olnud juba kolm aastat, kuid Nami-Nami foorum on tema sõnul nii aktiivne, et tal on tunne, et ta suhtleb kogu aeg normaalsete, täiskasvanud inimestega. «Olen küll lastega kodus, aga samas ka oma turvalises huvigrupis.» 

Samas tunnistas Pille, et ta on natuke ka enda põhjustatud isolatsioonis, kuna ei sõida autoga. «Sõbrannad on kesklinnas ja selles mõttes seltsielu on küll vähemaks jäänud. Olen kohvikutante, mulle nii meeldiks kohvikutes käia! Samas käivad sõbrannad lastega tihti külas,» rääkis ta, lisades, et lähedal elavate heade sõpradega käiakse ka tihedalt üksteisele süüa tegemas.

Süüa teeb Pille peres ka elukaaslane Kristjan Kalda (40), kuid nüüd oluliselt harvem kui varem - peamiselt nädalavahetustel pannkooke ning mõnd oma firmakooki. Küll aga proovib Kristjan kõike, mida Pille teeb, kritiseerib ja on avatud maitsemeelega, mis teeb naise hobi lihtsamaks.

Loe intervjuud Pille Petersooga ajakirja Pere ja Kodu veebruarinumbrist!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles