Mida meeste väikesed naudingud nende kohta ütlevad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

See, kuidas mees end pärast kurnavat tööpäeva poputab, näitab tema kohta nii mõndagi. Selle järgi saab aimu, mis teda motiveerib ning väikesed preemiad annavad aimu ta tõelisest iseloomust.

Glo lasi käitumiseksperdil Patrick Wanisel selgitada, mida meeste seas kümme tüüpilist naudingut nende kohta ütlevad.

Tume šokolaad

Mees, kes naudib pika päeva lõpus tumedat šokolaadi, on seda tüüpi, kes on oma tunnetega kooskõlas ning ta on võimeline pikkadeks vestlusteks. Tumeda šokolaadiga maiustaja on enamasti romantiline, spontaanne ja filosoofiline.

Seikluslikud dokumentaalfilmid

Kui ta elab oma pinget välja vaadates põnevaid dokumentaalsaateid ellujääjatest, on ta tõenäoliselt mees, kellele meeldib riskida. Ta on seiklusjanuline ning talle meeldib väljakutsetele vastu astuda. Kui aga mees oma loomult selline ei ole, võib tema telesaadete eelistus viidata alateadlikule soovile olla agressiivsem ja ennastkehtestavam.

Vidinad

Mõnel mehel kohe peavad olema kõik uuemad elektroonikaseadmed, isegi, kui nad neid tegelikult ei vaja. Meest, keda tõmbab uue tehnoloogia poole, lummab see, mida inimmõistus luua suudab. Teiselt poolt võib see tähendada ka seda, et ta on ebakindel ja vajab esemeid, et teised ta omaks võtaksid. Kuigi uued vidinad jätavad talle mulje, et ta on teistest ees, ei ole siiski tema trendilooja, vaid pelgalt nende järgija.

Hellitus

Võib tunduda, et mees, kes vajab lõõgastuseks korralikku massaaži, on väga nõudlik, kuid see ei pruugi sugugi nii olla. See võib hoopis näidata, et ta on ise hästi teadlik sellest, millal puhkust vajab. Inimesed kipuvad end liiga sageli tagant utsitama ja neile tundub, et puhata võib alles pärast ränka tööd. Mees, kes oskab häid asju nautida, ei hakka tõenäoliselt head suhet saboteerima.

Disaineri aksessuaarid

Kui mees poputab end uue kella, päikeseprillide või kingadega, võib ta käitumisel olla kaks põhjendust. Ta kas tõesti usub, et on näinud palju vaeva ning tahab end poputada luksuslike esemetega või on tal vajadus teistele tõestada, kui rikas ja edukas ta on. Teisel juhul ei ole asi ainult edevuses, vaid ka suures tähelepanuvajaduses.

Luksusautod

Luksusauto on ülim staatuse sümbol. Kui su mehe nauding seoses luksusautodega piirdub nende järgi piidlemise ja pideva ihalemisega, siis võib olla talle kinnisideeks see, kuhu ta tahaks elus jõuda, kuid tal ei ole piisavalt ambitsiooni unistuse elluviimiseks. Mees, kes fantaseerib autodest, tahab neid samamoodi, kui need, kel need olemas on. Ainus erinevus on see, et üks soovib võimu ning teisel on see.

Lõunani magamine

Liiga pikalt magamine viitab, et mees on laisk ja ta pole motiveeritud. Samas võib olla, et ta kõigest mõistab tasakaalustatud elu tähtsust. See arusaam aga võib mõjutada ka teie suhet, sest kui ta lubab endal ülekoormatuna välja puhata, siis oskab ta ilmselt ka sind toetada, kui oled liiga väsinud.

Arvutimängud

Mängud pakuvad vaimset pelgupaika. Fantaasiad on lubatud, kuid mõistlikes piirides. Kui mees veedab arvutimängude seltsis rohkem aega, kui sinu seltsis, siis võib see viidata psühholoogilisele probleemile, mistõttu eelistab ta mängude maailma reaalsele elule.

80ndate muusika

Võib juhtuda, et sinu mehele meeldib pärast pingelist tööpäeva kuulata nooruspõlve muusikat. Ajas tagasi minemine pakub turvatunnet. Sel ajal ilmselt nautis ta kõike ja elu oli lõbus ning muretu.

Hea viski

Ehk meeldib su mehele hoopis lõõgastuda kvaliteetse napsuga? See näitab, et ta on tüüp, kes oskab hinnata häid asju, mida elu pakub. Eriti neid, mis on valmistatud hoole ja vaevaga. See nauding viitab, et mees tunneb uhkust enda ning oma töö üle.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles