Kaie Kõrb: ma ei mõista neid, kes panevad väiksed lapsed nelja-viide trenni

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaie Kõrb perega
Kaie Kõrb perega Foto: SCANPIX

Priimabaleriin Kaie Kõrb (51), kes murrab tööd Tallinna Balletikoolis ja omanimelises balletistuudios, rääkis ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et tema trennis käib ka lapsi, kes juba nelja-aastaselt on täiesti ära treenitud.

«Aga ma arvan, et last ei saa nii ära ajada. Ta käib ju lasteaias ja see iseenesest on juba väsitav. Ma ei mõista neid, kes panevad väiksed lapsed nelja-viide trenni. Mõned on kuueaastaselt nii lihastes, et uskumatu! Käiakse ujumas, balletis, muusikakoolis ja kõikjal tahavad vanemad, et nende laps parim oleks. Enda laste suhtes ma sellist asja ette ei kujutaks. Las lapsed olla lapsed,» rääkis Kaie.

Oma poegi ta nii mitmesse huviringi panna ei plaani. «Ideaalis näen ma, et poistel on kaks trenni - üks füüsiline ja teine loominguline, kas siis muusika või laulmine näiteks.» Praegu käivad poisid taekwondo’s.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles