Eesti mehed paljastavad ⟩ Siin on ilujõleduste esikümme

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
Nii palju ilu kui vähegi olla saab? Mehed siiski päris nii ei arva. Loe, mida Eesti mehed ilu nimel tehtud ekstreemsustest tegelikult arvavad.
Nii palju ilu kui vähegi olla saab? Mehed siiski päris nii ei arva. Loe, mida Eesti mehed ilu nimel tehtud ekstreemsustest tegelikult arvavad. Foto: SCANPIX

Naised teevad ilu nimel palju kummalisi asju. Üks sõbranna teeb ees, teine järel, sama korratakse sotsiaalmeedias ja viimaks harjubki silm ära. Meile isekeskis tundub mõni asi ilus, mida ilu-ajupesemata mehed sõna otseses mõttes kohutavaks peavad! Hulk erinevas eas Eesti mehi pihtis, millised on nende silmis kõige hullemad ilujõledused. Asjad, mille nad hea meelega ära keelaks, kui vaid saaks...

Pardihuuled. Täiesti arusaamatu moesuund – see on lihtsalt inetu! Oma välimuse selliseks tuunimine saadab labaseid sõnumeid. Naistele endale tundub sageli, et «mul on liiga väikesed huuled», aga see on tohutu eksitus!

Ripsmepikendused. Tehislikud silmajõhvid. Isegi ilusad silmad kaotavad oma võlu, kui seal ümber tolknevad mingid tehislikud pikad jõhvid.

Katie Price on üks tuhanedetest hiigelhuulelistest.
Katie Price on üks tuhanedetest hiigelhuulelistest. Foto: Joel Ryan/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles