NÄDALAPROGNOOS ⟩ Energiliselt algav nädal muutub plahvatusohtlikuks

Margit Korbe
, astroloog
Copy
See nädal saabub täiskuu Jääras, tehes pingeaspektid kahele sõjakale planeedile - Marsile ja Pluutole.
See nädal saabub täiskuu Jääras, tehes pingeaspektid kahele sõjakale planeedile - Marsile ja Pluutole. Foto: Shutterstock

Ees on väga intensiivne täiskuu nädal, mis toob kaasa plahvatuslikke reaktsioone ning potentsiaalselt teravaid konflikte. Loe lähemalt, milleks peame olema valmis - keeruliste päevade seas on ka mõni kergem.

Sel sündmusterohkel nädalal mõjutab meid kuni neljapäevani kõige taustal Merkuuri opositsioon Chironiga, mis võib tuua kaasa ebakindlust või oskamatust suhtlussituatsioonides - sõnad kukuvad valesti välja ja haavavad. Inimesed võivad tunda, et nende mentaalsed või intellektuaalsed võimed pole mingis olukorras piisavad või on lihtsalt ajutiselt rivist väljas. Võimalik ka, et mingi olukord mõeldakse nii palju üle, nii et see teeb haiget.

Esmaspäeval pöörduvad aga Jupiter (kell 08:30) ja Merkuur (kell 18:17) direktiivseks  - fookus pöördub seest jälle väljapoole ning nüüd hakkame märkama rohkem, mis toimub meie ümber siin ja praegu ning oleme võimelised seda paremini muutma. Tasapisi hakkavad selginema uued perspektiivid.

Kolmapäeval saabub täiskuu opositsioonis Marsi ja kvadraadis Pluutoga, mis toob kaasa tugevalt transformatiivse energia. See täiskuu võib paraku olla plahvatusohtlik, kuna vihastatakse kergemini ja nüüd suunatakse kõik väljapoole. Inimeste vahel võib toimuda vulkaanipurskeid, mis teevad platsi puhtaks, et luua midagi uut. Ent kahjuks on sel ajal kalduvus liigsele agressiivsusele ja võimuihale. Võimalusel tuleks tülisid vältida.

Taevased transiidid nädalapäevadel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles