SALAGALERII ⟩ Kummaline ilu: sitikad, stripparikingad ja maani patsid

Copy

Moedisainer Perit Muuga esitleb täna õhtul Fahle Pargi galeriis oma tuliuut kollektsiooni, mis kannab nime «Kummaline salamaailm». Sõbranna käis kohapeal luurel, mida intrigeerivat lavale oodata on.

Moeshow backstage on tavaliselt kinnine maailm, kuhu ei lubata ei meediat ega uudishimulikke. Seal on ka palju, mida peita: modellid ilma meigita, pooleldi soengus, pooleldi riides... Harva juletakse näidata millistest kihtidest ja legotükkidest moemaagia kokku pannakse. Nüüd on sul võimalus kõike seda näha!

Piilu, millistel pöörastel kingadel kaunitarid tänases Perit Muuga etenduses püsti peavad püsima. Imesta, millised uhked patsimassiivid seatakse soengutesse. Vaata, mida kannab modellide näole naertav ja roosapäine meigikunstnik Maret Ubaleht. Ja heida pilk kleitidele enne kõiki teisi.

Meigikunstnik Maret Ubaleht tööhoos, lai naeratus näol.
Meigikunstnik Maret Ubaleht tööhoos, lai naeratus näol. Foto: Sander Ilvest

«Mind on alati huvitanud loomad, aga sel korral teen midagi uut,» rääkis Perit Muuga Sõbrannale. «Putukad! Kogu moekollektsioon kihab sel korral põrnikatest ja kiilidest.»

Perti Muuga etendus Fahle Pargi galeriis Tartu mnt 80. jõuab lavalaudadele täna õhtul kell 19. Uksed avatakse poolteist tundi varem. Sissepääsutasu pole, piisab tavapäraste covidtõendite esitamisest. Kümneid meetreid patsi ja vähemalt samas ulatuses ülikõrgeid kontsi on sündmuseks valmis seatud juba praegu. Vaata suurt salagaleriid!

Perit Muuga teeb sel korral midagi märks peenemat kui hundid - lavale lendavad putukad!
Perit Muuga teeb sel korral midagi märks peenemat kui hundid - lavale lendavad putukad! Foto: Sander Ilvest
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles