Viis märki, et ta ei armasta sind

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled suhtes ning tunned, et ühelt poolt oleks kõik justkui hästi, aga samas närib su sees ikka mingi kahtlus, mis küsib – kas ta ikka tõesti armastab mind? Armastuse-ja suhteekspert dr. Jane Greer andis portaalis galtime.com selgituse märkidest, mis näitavad, et ta armastus pole tõeline.

1. Kui ta ütleb: «Ma tahan ainult sinuga olla!»

Kui kuuled sellist lauset, siis tasub kindlasti ettevaatlikuks muutuda. Küsimused, mis sellise lause kuulmisel peaks pähe tulema, on «kellega veel tahaks ta koos olla? Kas ma olen tõesti tal ainus? Mida ta selle lause all tegelikult silmas pidas?»

2. Kui ta ütleb: «Ma tahan, et sina oleksid mu lapse ema.»

Usu, sageli on sellist tüüpi laused öeldud kirehoos, mitte «kahe jalaga maa peal» olles. Järgmisel päeval ei pruugi ta seda lauset enam mäletadagi ega seda enam arvatagi.

3. Ta ei ole hooliv.

Peaksid hakkama kahtlema tema armastuse tõesuses, kui ta ei ole sinuga hell ning kui ta suudeldes hoiab silmad lahti ning vahib ringi. Väike asi, aga paljutähenduslik.

4. Kui ta annab JA murrab lubadusi.

Kui ta alati lubab sulle, kuhu te homme lähete ja mida teete, aga kui need kordagi teoks ei saa, siis tea, et tal ei ole sinuga tõsi taga ning sügavat armastust sul oodata pole.

5. Ta räägib alati tulevikust, kuid see tulevik kunagi ei saabu.

Tema räägib sinuga pidevalt asjadest, mis ootavad ees, kuid sina pead tegelema asjadega, mis kunagi teoks ei saa. Kui ootad pidevalt, et ainult teie kahekesi kuhugi lähete ja midagi teete, aga see ei juhtu, siis tea, et ehk ei armasta ta sind piisavalt. Jälgi, kas ta teeb oma tulevikuplaane koos sinuga ning mis rolli sina nendes mängid, see annab sageli suure vihje tema armastuse kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles